Laatste nieuws over joden
81 t/m 100 (van 369 artikelen)
13 mei 11:34
Steeds minder Nederlanders zijn godsdienstig. De helft noemt zich nog religieus, de andere helft gelooft niet meer of heeft nooit geloofd.
10 mei 20:14
Een groep Cambuurfans die op weg was naar de wedstrijd Ajax-Cambuur is zondagmiddag geweerd uit Amsterdam.
5 mei 12:56
Het Joodse volk is zeventig jaar geleden wel bevrijd van de verschrikkingen van de genocide die het doormaakte, maar is er nog altijd niet vrij van.
20 apr 16:16
Een veertienjarig meisje uit Hillegom heeft maandag een werkstraf gekregen voor het beledigen en bedreigen van een Joods klasgenootje.
7 apr 18:31
Oppositiepartijen in het Marokkaans parlement willen een krachtig signaal afgeven aan Marokkaanse joden die in nederzettingen op Palestijns grond wonen.
16:45
Spanningen tussen bevolkingsgroepen zijn in Noord en Nieuw-West afgelopen jaar het sterkst toegenomen, blijkt uit onderzoek van het OIS.
11 mrt 16:08
De Israëlische opperzionist van Buitenlandse Zaken, Avigdor Lieberman, is van mening dat Arabieren die Israël niet trouw zijn een onthoofding moeten ondergaan.
6 mrt 16:06
Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt twee stukken 'Jodenzeep' waar mogelijk menselijke resten uit de Tweede Wereldoorlog in zijn verwerkt.
5 mrt 13:16
De omstreden 'seksrabbijn' Eliezer Berland - die eerder uit Marokko vluchtte - is met zo'n 250 volgelingen neergestreken in een recreatiepark in Heinkenszand.
5 mrt 11:55
De politie in Friesland doet onderzoek naar 'jodenzeep' die een inwoner van Dokkum op Marktplaats te koop had aangeboden.
2 mrt 18:19
De joodse gemeenschap van de Belgische stad Aarlen hebben in moslims een perfecte partner gevonden in de strijd voor de renovatie van een synagoge.
26 feb 13:59
Joden in Duitsland kunnen in overwegend islamitische wijken beter niet de straat opgaan met hun keppeltjes op.
26 feb 13:29
Bij een Grieks-orthodox seminarie in Jeruzalem is brand gesticht. De politie spreekt van een daad van christenhaat. Joodse extremisten zitten hoogstwaarschijnlijk achter de brand.
25 feb 13:15
Joodse extremisten hebben woensdag een moskee op de Westelijke Jordaanoever in brand gestoken.
17 feb 19:00
Shalom Abdelhak wil dolgraag hulp van de koning van Marokko om toch terug te keren naar hun appartement in Casablanca.
17 feb 16:46
"Er is geen Nederland denkbaar zonder Nederlandse joden. Onze geschiedenis is verbonden, onze toekomst zal dat ook zijn."
17 feb 16:05
De Belgische premier Charles Michel heeft de joden in België opgeroepen te blijven.
17 feb 15:45
Joden en moslims houden zondag een zogenoemde solidariteitswandeling in Amsterdam.
16 feb 13:17
Het Centraal Joods Overleg (CJO), waarin diverse Nederlandse joodse organisaties zijn verenigd, wil dat de Joodse objecten beter worden beveiligd.
13 feb 18:46
Shalom Abdelhak en zijn vrouw Messody Viessmann blijven toch niet in Marokko. Hun familie uit Israël hebben hen toch daarnaartoe gehaald.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi