Laatste nieuws over joden
101 t/m 120 (van 364 artikelen)
19 jan 15:27
Een groep moslims en joden komt dinsdagavond bijeen in Amsterdam om stil te staan bij de terreurdaden in Parijs.
16 jan 15:09
De Nederlands-Israëlietische Hoofdsynagoge (NIHS) in Amsterdam heeft extra maatregelen genomen na de antiterreuractie in België.
16 jan 12:35
In Nederland gelooft een op de zes mensen (17 procent) in God en iets meer dan 25 procent is atheïst.
15 jan 15:34
De ultraorthodoxe joodse krant The Announcer heeft foto's bewerkt van de herdenkingsmars in Parijs. Vrouwelijke leiders werden helemaal weggehaald.
19 dec 23:24
Nederlanders met een joodse achtergrond die naar de zionistenstaat Israël willen verhuizen kunnen daar over een paar jaar mogelijk terecht in een Nederlands dorp, compleet met windmolen, pannenkoekenhuis en autovrije fietszone.
11 dec 19:21
Een video op YouTube toont een Amerikaanse jood die op prachtige wijze de adhaan doet en Koranverzen reciteert.
4 dec 15:06
Nathalie V.P. is een lerares Boekhouden en geeft les op de grootste erkende joodse school van België, de Jesode-Hatora Beth-Jacob.
2 dec 16:33
Een joodse organisatie in Engeland heeft aanvaller Mario Balotelli beticht van antisemitisme en wil dat de Engelse voetbalbond FA de Italiaan bestraft, meldde de BBC dinsdag.
18 nov 16:55
Twee Marokkaans-joodse families uit Casablanca doen een oproep aan Mohammed VI om hen te beschermen tegen een huisbaas die met uitzetting dreigt.
18 nov 11:58
De Israëlische rabbijn Eliezer Berland, die in eigen land wordt verdacht van ontucht, ontkent de beschuldigingen aan zijn adres.
17 nov 11:18
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wil in de wet vastleggen dat Israël de natiestaat is van het joodse volk.
31 okt 21:16
De galeriehouder die wordt vervolgd voor het verkopen van Adolf Hilters Mein Kampf moet als het aan justitie ligt een boete van vijfhonderd euro betalen.
21 okt 13:23
Tientallen ultraorthodoxe joden hebben in de Palestijnse hoofdstad Jeruzalem bussen bestormd waarop advertenties staan afgebeeld die oproepen tot seksegelijkheid bij de klaagmuur.
15 okt 11:15
Joodse instellingen in Rotterdam en Den Haag krijgen in navolging van Amsterdam ook permanente bewaking.
13 okt 17:44
Een Amerikaanse rabbijn heeft een alarmerende oproep gedaan, die gek genoeg niet de voorpagina's haalde van de mainstream media. Hij riep op moslims uit te roeien tijdens een heilige kruistocht.
22 sep 13:54
Londenaren keken vorige week vreemd op toen ze een bord van orthodoxe joden zagen.
3 sep 16:04
Marokko is 's werelds enige land dat joden toelaat om eigen rechtbanken te hebben. Het gaat hier enkel om familierechtbanken.
1 aug 19:33
Een toenemend aantal joodse gezinnen denkt over een vertrek uit Nederland vanwege het toenemende antisemitisme door het conflict tussen Israël en Palestina.
28 jul 18:52
De joodse kerkgenootschappen in Nederland vinden het onbestaanbaar dat gemeenten en politie niets doen tegen de recente antisemitische demonstraties.
26 jul 17:00
Spreekkoren waarin het woord 'jood' voorkomt, blijven toelaatbaar. Dat heeft de rechtbank in Utrecht vrijdag bepaald.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi