Laatste nieuws over joe biden
1 t/m 20 (van 338 artikelen)
5 mei 21:59
Het Witte Huis krijgt zijn eerste zwarte vrouw en eerste openlijke lesbienne als woordvoerder.
28 apr 15:13
De Amerikaanse president Joe Biden wil bevroren tegoeden van Russische oligarchen aan Oekraïne geven.
24 apr 20:43
De Amerikaanse president Joe Biden zal in de komende maanden Israël bezoeken op uitnodiging van de Israëlische premier Naftali Bennett, bevestigen beide kanten.
17 apr 23:34
Terreurgroep Daesh heeft zondag aangekondigd dat het de dood van zijn in februari omgekomen leider Abu Ibrahim al-Hashimi al-Quraishi wil wreken.
13 apr 16:10
Het Kremlin vindt de beschuldiging van de Amerikaanse president Joe Biden dat Russische troepen genocide plegen in Oekraïne "onaanvaardbaar".
13 apr 14:57
De Franse president Emmanuel Macron heeft bij de omroep France 2 gewaarschuwd tegen escalerende termen over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland.
8 apr 3:27
De Amerikaanse president Joe Biden noemt de gruweldaden die aan het licht komen nu Russische troepen zich terugtrekken uit delen van Oekraïne "een schande voor de mensheid".
7 apr 20:37
Ketanji Brown Jackson is de eerste zwarte vrouw die Amerikaans opperrechter wordt.
6 apr 4:13
De Verenigde Staten zullen Oekraïne nog eens 100 miljoen dollar (ongeveer 92 miljoen euro) aan "veiligheidshulp" verlenen.
4 apr 22:13
De Verenigde Staten willen nog deze week nieuwe sancties treffen tegen Rusland wegens het oorlogsgeweld in Oekraïne.
4 apr 17:38
Na de slachting onder burgers in de Oekraïense stad Boetsja vindt de Amerikaanse president Joe Biden dat zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin moet worden berecht voor oorlogsmisdaden.
27 mrt 15:41
De Verenigde Staten zijn er niet op uit om een ander regime aan de macht te krijgen in Moskou.
27 mrt 13:47
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag gewaarschuwd voor verdere escalatie van de oorlog in Oekraïne.
26 mrt 11:30
De buitenlandchef van de Europese Unie, Josep Borrell, zegt dat een nieuw nucleair akkoord met Iran nu heel dichtbij komt.
25 mrt 10:31
De Verenigde Staten gaan Europa nog dit jaar minimaal 15 miljard kubieke meter vloeibaar gemaakt aardgas (lng) meer leveren dan vorig jaar, melden de Europese Unie en het Witte Huis.
23 mrt 20:10
China moet oppassen dat het niet te veel steun aan Rusland biedt, nu dat land gebukt gaat onder de economische sancties vanwege de inval in Oekraïne.
22 mrt 20:56
De populariteit van de Amerikaanse president Joe Biden in eigen land was nog nooit zo laag als nu.
21 mrt 15:59
Rusland heeft maandag de ambassadeur van de VS in Rusland op het matje geroepen en protest aangetekend tegen "onacceptabele" uitlatingen van president Joe Biden over zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin.
18 mrt 21:12
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping gewezen op de "gevolgen" van elke steun aan Rusland in zijn oorlog tegen buurland Oekraïne, zei het Witte Huis vrijdag.
18 mrt 11:53
De beschuldigingen van president Joe Biden aan het adres van zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin zijn volgens het Kremlin "persoonlijke beledigingen" die voortkomen uit "irritatie, vermoeidheid en vergeetachtigheid".
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi