Laatste nieuws over joe biden
1 t/m 20 (van 391 artikelen)
30 nov 1:07
De Amerikaanse president Joe Biden heeft trots en verheugd gereageerd op de zege van het Amerikaanse voetbalteam op Iran.
20 nov 2:16
Ruim 7,5 miljoen gebruikers van berichtendienst Twitter hebben gestemd voor een terugkeer van de verbannen voormalige VS-president Donald Trump op het platform.
18 nov 6:11
De regering-Biden heeft een Amerikaanse rechtbank gevraagd de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman immuniteit te verlenen.
16 nov 8:44
Donald Trump wil opnieuw de president van de Verenigde Staten (VS) worden. Hij heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag officieel verkiesbaar gesteld.
16 nov 6:33
Er zijn aanwijzingen dat de raket die een dorp in Oost-Polen trof uit Oekraïne kwam.
16 nov 1:13
De explosie op een landbouwbedrijf in het Poolse dorp Przewodow nabij de grens met Oekraïne is veroorzaakt door een in Rusland gefabriceerde raket.
7 nov 22:19
Uit Washington en Kiev kwamen er maandag felicitaties voor Benjamin Netanyahu vanwege de verkiezingszege van vorige week die de rechtse Israëlische oud-premier terug aan de macht brengt.
27 okt 5:53
De Israëlische president Isaac Herzog is bijzonder ingenomen met de ophef die in de afgelopen weken ontstond na de vermeende antisemitische uitspraken van de Amerikaanse muzikant Kanye West.
25 okt 21:43
De Amerikaanse president Joe Biden waarschuwt Rusland geen kernwapen of een zogenoemde vuile bom met radioactief materiaal te gebruiken in Oekraïne. Dat zou een enorm ernstige fout zijn, aldus Biden.
18 okt 20:08
Marokko is solidair met Saoedi-Arabië. Dat zei de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita maandag in een interview met de Saoedische zender Al Ekhbariya.
12 okt 6:25
De Verenigde Staten gaan de betrekkingen met hun traditionele bondgenoot Saoedi-Arabië "opnieuw evalueren", meldt het Witte Huis.
7 okt 4:07
De Amerikaanse president Joe Biden vindt dat de nucleaire dreiging "terug is op het niveau van de Koude Oorlog".
6 okt 20:55
De regering van de Verenigde Staten onderzoekt alle mogelijkheden om de prijzen van benzine voor Amerikanen niet nog verder te laten stijgen nadat oliekartel OPEC+ heeft besloten de productie te verlagen.
02:57
De VS gaan Iran economisch straffen voor het geweld tegen demonstranten in het land.
10 sep 22:31
Puneet Talwar is benoemd tot nieuwe ambassadeur voor de Verenigde Staten in Marokko.
28 aug 10:51
Ook de komende week heeft Iran nodig om te reageren op aantekeningen van de Verenigde Staten (VS) op een Europees voorstel om het atoomakkoord nieuw leven in te blazen.
10 aug 6:26
De verdachte die de politie in de Amerikaanse staat New Mexico dinsdag heeft opgepakt in verband met een reeks moorden op moslims, wordt aangeklaagd voor twee van de moorden.
9 aug 21:43
De Amerikaanse president Joe Biden heeft nog last van een hardnekkige hoest, nadat hij eind vorige maand corona heeft opgelopen.
9 aug 13:41
De Amerikaanse president Joe Biden heeft vandaag een wet ondertekend die de productie van computerchips in de VS flink moet stimuleren.
3 aug 15:25
Iran en de Verenigde Staten doen weer een poging het atoomakkoord uit 2015 nieuw leven in te blazen.
1 2 3 > >>