Laatste nieuws over joe biden
1 t/m 20 (van 121 artikelen)
03:59
De corona-epidemie heeft in de Verenigde Staten inmiddels meer dodelijke slachtoffers geëist dan de Tweede Wereldoorlog.
03:19
De leiders van de Democraten en de Republikeinen in de Amerikaanse Senaat willen gehoor geven aan de oproep van de nieuwe president Joe Biden om weer meer met elkaar te gaan samenwerken.
01:01
President Joe Biden heeft de Verenigde Staten weer onder de paraplu gebracht van het klimaatakkoord van Parijs.
20 jan 19:40
Wereldleiders reageren massaal op het aantreden van hun nieuwe collega Joe Biden.
20 jan 17:52
Joe Biden is aangetreden als de 46e president van de Verenigde Staten.
20 jan 13:13
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
20 jan 9:06
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn nieuwe Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden opgeroepen de VS terug te laten keren in het internationale akkoord over Iran van 2015.
20 jan 7:53
De Democraat Joe Biden legt woensdag de ambtseed af en wordt dan de 46e president van de Verenigde Staten.
19 jan 19:10
De Verenigde Staten hebben de Chinezen beschuldigd van genocide tegen de moslimminderheid Oeigoeren.
19 jan 14:41
De aanstaande minister van Buitenlandse Zaken van de VS, Anthony Blinken, wil de "rafelige bondgenootschappen" herstellen en samen "China de baas worden".
17 jan 9:51
Aankomend Amerikaans president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
17 jan 6:45
Bij een controlepost in Washington is een man gearresteerd die met een wapen en valse papieren het afgegrendelde terrein in de buurt van het Capitool op wilde rijden.
16 jan 0:32
De komende Amerikaanse president Biden gaat de rampenbestrijding inzetten tegen het coronavirus.
15 jan 17:28
President Donald Trump vertrekt 's ochtends op de dag van de inhuldiging van zijn opvolger Joe Biden uit de hoofdstad Washington.
13 jan 18:28
Moncef Slaoui stopt vanaf volgende week als coördinator van het Amerikaanse vaccinproject Operation Warp Speed
13 jan 12:32
outube heeft het kanaal van de Amerikaanse president Donald Trump offline gehaald omdat Trump in strijd handelde met het beleid van Youtube, dat aanzetten tot geweld verbiedt.
12 jan 6:55
De scheidende Amerikaanse president Donald Trump heeft erkend dat hij "enige verantwoordelijkheid" draagt voor de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers.
11 jan 17:27
Het Washington-monument wordt tot zeker eind volgende week gesloten vanwege aanhoudende dreigingen door groepen die vorig week betrokken waren bij de rellen rond het Capitool.
10 jan 5:15
In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari.
9 jan 1:57
Twitter heeft het account van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer binnen enkele dagen geblokkeerd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi