Laatste nieuws over joe biden
241 t/m 260 (van 273 artikelen)
4 nov 19:09
De Republikeinen van president Trump willen dat de stemmen in de staat Wisconsin opnieuw worden geteld.
4 nov 10:10
In grote delen van de wereld zijn alle ogen gericht op de verkiezingsstrijd tussen president Donald Trump en Joe Biden
4 nov 10:08
De oproep van president Donald Trump om te stoppen met het tellen van stemmen in verschillende staten is schandelijk, ongekend en onjuist.
4 nov 10:05
Na een lange verkiezingsavond- en nacht is nog niet bekend wie de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen.
4 nov 9:03
De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag de overwinning geclaimd in de Amerikaanse verkiezingen, hoewel er in diverse belangrijke staten nog miljoenen stemmen moeten worden geteld.
4 nov 6:11
Onder de honderden aanhangers van Joe Biden die zich hebben verzameld bij het Witte Huis, lijkt de nervositeit toe te nemen.
4 nov 5:29
Zittend president Donald Trump heeft volgens Fox News de meeste kiezers in Florida achter zich gekregen, net als vier jaar geleden tegen Hillary Clinton.
3 nov 6:06
Amerikanen gaan dinsdag naar de stembus voor de presidentsverkiezingen. Hun keuze bepaalt of de Democratische kandidaat Joe Biden of de Republikein Donald Trump de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt.
2 nov 13:04
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden staat in bijna alle peilingen voor op president Donald Trump.
25 okt 3:03
Oud-president Barack Obama vindt dat zijn opvolger Donald Trump totaal heeft gefaald in zijn aanpak van de corona-epidemie.
23 okt 9:46
De ophef ontstond over een fragment waarin Rudy Giuliani, de advocaat van president Trump, in een vreemde positie met een verborgen camera werd gefilmd
23 okt 6:43
Trump ontkende dat hij de onrust in de VS sinds de gewelddadige dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft aangewakkerd
2 okt 8:43
De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania hebben het coronavirus.
30 sep 19:53
Dat blijkt uit de eerste voorlopige kijkcijfers, gemeld door The Hollywood Reporter.
19:59
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden houdt een voorsprong van 10 procent op de Republikeinse president Donald Trump, stelt de Amerikaanse nieuwszender CBS naar aanleiding van een peiling.
20 aug 5:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
13 aug 21:47
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft positief gereageerd op de deal tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
11 aug 23:37
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft de Californische politica Kamala Harris gekozen als running mate.
10 aug 6:52
Kanye West heeft zich dan wel kandidaat gesteld voor het presidentschap van de Verenigde Staten, maar de rapper is nog steeds goede vrienden met zijn tegenstander Donald Trump.
15 jul 21:10
Kanye West wil toch meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De rapper heeft zich woensdag officieel kandidaat gesteld, meldt TMZ.
<< < 11 12 13 14 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi