Laatste nieuws over joe biden
21 t/m 40 (van 296 artikelen)
11 dec 14:52
De voormalige stafchef van oud-president Donald Trump heeft volgens de Britse krant The Guardian een PowerPoint-presentatie met plannen om een staatsgreep te plegen overhandigd aan de commissie van het Amerikaanse Congres.
9 dec 6:10
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft woensdag gestemd (428-1) voor een strenger importbeleid voor producten die uit de Chinese regio Xinjiang komen.
7 dec 20:36
Duitsland gaat de omstreden gaspijpleiding Nord Stream 2 sluiten wanneer Rusland Oekraïne binnenvalt.
1 dec 11:05
De Omicron-variant van het coronavirus wordt in steeds meer landen vastgesteld.
29 nov 19:23
Het is slechts een kwestie van tijd totdat de coronavariant Omicron ook in de Verenigde Staten is.
29 nov 4:16
Het zal volgens de medische topadviseur van het Amerikaanse Witte Huis, Anthony Fauci, twee weken duren om de nieuwe Omicron-variant van het coronavirus goed te onderzoeken.
24 nov 9:39
President Joe Biden heeft 110 landen uitgenodigd voor een virtuele topconferentie met als thema democratie, maakte het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag (lokale tijd) bekend.
20 nov 0:03
Een jury in de Amerikaanse staat Wisconsin acht de Amerikaanse tiener Kyle Rittenhouse niet schuldig aan het doodschieten van twee betogers vorig jaar augustus in de stad Kenosha met een semiautomatisch geweer en het verwonden van een ander.
19 nov 20:36
De regering-Biden is niet van plan om de militaire samenwerking met Marokko af te laten hangen van Rabat's aanvaarding van een 'vredesplan' in de Sahara.
19 nov 9:23
De Verenigde Staten handelen in strijd met de olympische geest door een diplomatieke boycot van de Olympische Winterspelen in Beijing te overwegen vanwege de Chinese onderdrukking van de Oeigoerse bevolking in Xinjiang.
18 nov 20:35
De Amerikaanse president Joe Biden overweegt een 'diplomatieke boycot' van de Olympische Winterspelen in Beijing.
16 nov 9:01
De Verenigde Staten en China hebben tegenover de rest van de wereld de plicht om conflicten te vermijden.
1 nov 10:04
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is maandag niet zoals gepland naar Glasgow afgereisd voor de klimaattop COP26.
29 okt 20:23
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een gesprek in Rome met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron erkend dat het optreden van zijn land rond het sluiten van een onderzeeërsdeal en een defensieakkoord met Groot-Brittannië en Australië "onhandig en weinig elegant" was.
27 okt 16:07
De Verenigde Staten hebben een eerste paspoort uitgegeven waarin het geslacht van de houder is aangemerkt met X.
24 okt 8:41
Een stoet van ruim tweeduizend migranten is vanuit het zuiden van Mexico, op de grens met Guatemala, vertrokken richting de Verenigde Staten.
22 okt 5:12
De Verenigde Staten zullen Taiwan verdedigen als dat land wordt aangevallen door China.
18 okt 9:57
De Europese Unie heeft ruim een miljard Covid-19-vaccins die in de lidstaten zijn geproduceerd uitgevoerd sinds december vorig jaar.
5 okt 20:22
Parijs was in woede ontstoken toen Australië een contract opzegde waarmee voor tientallen miljarden Franse onderzeeërs aan dat land zouden worden verkocht.
3 okt 13:50
Iran verlangt van de VS dat die ten minste 8,6 miljard euro (10 miljard dollar) aan bevroren Iraanse fondsen vrijgeven als ze willen dat Teheran de nucleaire besprekingen hervat.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi