Laatste nieuws over joe biden
41 t/m 60 (van 271 artikelen)
23 aug 8:47
De Taliban gaan niet akkoord met een eventuele verlenging van de aanwezigheid van buitenlandse troepen op het vliegveld van Kabul na 31 augustus.
22 aug 23:30
De Amerikaanse regering en de legerstaf praten over mogelijkheden om ook na 31 augustus Amerikaanse troepen op het vliegveld in Kabul te houden.
22 aug 5:32
De voormalig Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag (lokale tijd) de huidige president Joe Biden opnieuw aangevallen over zijn besluit om de Amerikaanse troepen uit Afghanistan terug te trekken.
19 aug 16:42
Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland maken zich grote zorgen om een versnelling van het atoomprogramma van Iran.
19 aug 3:37
De Amerikaanse president Joe Biden stelt dat het niet mogelijk was om uit Afghanistan te vertrekken zonder de chaos die de afgelopen dagen ontstond in het land.
18 aug 10:48
De evacuaties vanaf het vliegveld van Kabul zijn op gang gekomen en het Amerikaanse leger zegt al 3200 mensen te hebben opgehaald met dertien vluchten.
17 aug 23:09
De populariteit van de Amerikaanse president Biden in de Verenigde Staten heeft een forse deuk opgelopen na de onverwacht snelle herovering van Afghanistan door de radicale Taliban.
16 aug 22:25
De Amerikaanse president Biden heeft met nadruk de aftocht van de Amerikanen uit Afghanistan verdedigd, ondanks de onverwacht snelle machtsovername door de radicale Taliban.
16 aug 4:17
Oud-president Donald Trump van de Verenigde Staten vindt dat zijn opvolger moet opstappen wegens de snelle verovering van Afghanistan door de Taliban.
15 aug 22:29
De Taliban hebben de macht in Afghanistan overgenomen, nadat ze ook de hoofdstad Kabul voor een groot deel onder controle hadden gekregen.
15 aug 4:11
De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Taliban laten weten met "een snelle en krachtige militaire reactie" te komen als de militanten Amerikaans personeel in Afghanistan in gevaar brengen.
12 aug 10:12
De Taliban hebben hoofdstad Ghazni in de gelijknamige provincie overgenomen, zegt een provinciaal parlementslid.
11 aug 6:08
De regering van de Amerikaanse president Joe Biden Biden houdt rekening met een spoedige val van de hoofdstad van Afghanistan
7 aug 19:44
Iran zou bereid zijn de internationale onderhandelingen over zijn atoomprogramma te hervatten.
6 aug 15:15
De nieuwe president van Iran, Ebrahim Raisi, heeft beklemtoond dat Iran blijft onderhandelen en blijft proberen het internationale akkoord over het nucleaire programma van het land nieuw leven in te blazen.
3 aug 9:37
De Amerikaanse oud-president Barack Obama krijgt kritiek omdat hij zijn zestigste verjaardag groots wil vieren.
30 jul 13:32
De Amerikaanse autoriteiten hebben een eerste groep Afghaanse medewerkers naar de Verenigde Staten gevlogen in het kader van een operatie om personeel uit Afghanistan te halen.
22:44
Alle pas gevaccineerde Amerikanen zouden 100 dollar (ongeveer 85 euro) moeten krijgen.
26 jul 21:39
De Verenigde Staten veranderen de focus van hun militaire missie in Irak.
26 jul 17:16
Onder het bewind van president Joe Biden zijn de Verenigde Staten (VS) weer begonnen met de invoer van in de Sahara gewonnen fosfaat.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi