Laatste nieuws over joe biden
61 t/m 80 (van 299 artikelen)
29 aug 5:11
De Amerikaanse ambassade in Afghanistan heeft zondagochtend Amerikanen nogmaals opgeroepen uit de buurt te blijven van de luchthaven in Kabul vanwege een "specifieke, reële dreiging".
28 aug 21:21
De Amerikaanse president Biden waarschuwt voor een nieuwe aanslag bij de luchthaven van de Afghaanse hoofdstad Kabul.
28 aug 4:00
Een Amerikaanse drone heeft een doelwit van Daesh-Khorasan, de Afghaanse tak van terreurgroep Daesh, succesvol aangevallen.
26 aug 22:01
Bij de aanslag in Kabul zijn twaalf Amerikaanse militairen om het leven gekomen.
26 aug 16:18
Buiten het vliegveld van Kabul is een explosie geweest, bevestigt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
26 aug 8:45
Het Britse ministerie van Defensie heeft inlichtingen over een "zeer waarschijnlijke dreiging" van een aanval op de mensenmassa's bij het vliegveld van Kabul.
24 aug 21:18
De Amerikaanse president Joe Biden blijft erbij dat de Amerikaanse troepen het vliegveld van Kabul op 31 augustus verlaten.
24 aug 16:06
De Taliban staan Afghanen niet meer toe naar het vliegveld van Kabul te gaan, melden diverse media.
23 aug 8:47
De Taliban gaan niet akkoord met een eventuele verlenging van de aanwezigheid van buitenlandse troepen op het vliegveld van Kabul na 31 augustus.
22 aug 23:30
De Amerikaanse regering en de legerstaf praten over mogelijkheden om ook na 31 augustus Amerikaanse troepen op het vliegveld in Kabul te houden.
22 aug 5:32
De voormalig Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag (lokale tijd) de huidige president Joe Biden opnieuw aangevallen over zijn besluit om de Amerikaanse troepen uit Afghanistan terug te trekken.
19 aug 16:42
Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland maken zich grote zorgen om een versnelling van het atoomprogramma van Iran.
19 aug 3:37
De Amerikaanse president Joe Biden stelt dat het niet mogelijk was om uit Afghanistan te vertrekken zonder de chaos die de afgelopen dagen ontstond in het land.
18 aug 10:48
De evacuaties vanaf het vliegveld van Kabul zijn op gang gekomen en het Amerikaanse leger zegt al 3200 mensen te hebben opgehaald met dertien vluchten.
17 aug 23:09
De populariteit van de Amerikaanse president Biden in de Verenigde Staten heeft een forse deuk opgelopen na de onverwacht snelle herovering van Afghanistan door de radicale Taliban.
16 aug 22:25
De Amerikaanse president Biden heeft met nadruk de aftocht van de Amerikanen uit Afghanistan verdedigd, ondanks de onverwacht snelle machtsovername door de radicale Taliban.
16 aug 4:17
Oud-president Donald Trump van de Verenigde Staten vindt dat zijn opvolger moet opstappen wegens de snelle verovering van Afghanistan door de Taliban.
15 aug 22:29
De Taliban hebben de macht in Afghanistan overgenomen, nadat ze ook de hoofdstad Kabul voor een groot deel onder controle hadden gekregen.
15 aug 4:11
De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Taliban laten weten met "een snelle en krachtige militaire reactie" te komen als de militanten Amerikaans personeel in Afghanistan in gevaar brengen.
12 aug 10:12
De Taliban hebben hoofdstad Ghazni in de gelijknamige provincie overgenomen, zegt een provinciaal parlementslid.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi