Laatste nieuws over joe biden
81 t/m 100 (van 294 artikelen)
29 jul 22:44
Alle pas gevaccineerde Amerikanen zouden 100 dollar (ongeveer 85 euro) moeten krijgen.
26 jul 21:39
De Verenigde Staten veranderen de focus van hun militaire missie in Irak.
26 jul 17:16
Onder het bewind van president Joe Biden zijn de Verenigde Staten (VS) weer begonnen met de invoer van in de Sahara gewonnen fosfaat.
24 jul 4:21
De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag een speciaal noodfonds voor Afghaanse vluchtelingen ingesteld, zei het Witte Huis vrijdag.
9 jul 10:29
De Amerikaanse regering wil een tiental Chinese bedrijven toevoegen aan een economische zwarte lijst vanwege vermeende schendingen van de mensenrechten in de regio Xinjiang.
9 jul 0:03
De terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan is eind augustus voltooid.
27 jun 12:38
De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft tijdens zijn eerste, drukbezochte campagnebijeenkomst sinds zijn aftreden kritiek geleverd op het immigratiebeleid van president Joe Biden.
24 jun 5:31
De Amerikaanse president Joe Biden wil fors investeren in het politieapparaat om zo het vuurwapengeweld in de Verenigde Staten te bestrijden.
22:17
De Amerikaanse president Joe Biden en zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan hebben deze week afgesproken dat Turkije de leiding neemt bij het beveiligen van de luchthaven van Kabul, de hoofdstad van Afghanistan.
12 jun 8:04
De Russisch-Amerikaanse betrekkingen hebben een dieptepunt bereikt sinds de Democraat Joe Biden zijn intrek heeft genomen in het Witte Huis
9 jun 20:37
De Verenigde Staten gaan 500 miljoen doses van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech kopen om het vervolgens te doneren aan andere landen, melden Amerikaanse media.
9 jun 19:01
Zo'n 41 procent van de Marokkaanse bevolking zou steun betuigen aan de normaliseringsovereenkomst tussen Marokko en Israël.
8 jun 0:02
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris heeft potentiële migranten opgeroepen niet naar de Verenigde Staten af te reizen. Dit deed ze in Guatemala tijdens haar eerste internationale werkbezoek.
3 jun 17:13
President Joe Biden spreekt op zijn reis naar Europa ook apart met zijn Turkse ambtgenoot Erdogan.
24 mei 8:38
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken heeft gezegd dat het onduidelijk blijft of Iran "bereid is om de nodige stappen te zetten" om zich aan een nieuwe multinationale nucleaire overeenkomst te houden.
21 mei 18:29
De Spaanse premier Pedro Sánchez zou geen doordachte keuzes hebben gemaakt in de relatie met de Marokkaanse regering
20 mei 17:16
Het Israëlische kabinet vergadert donderdagavond vanaf 18.00 uur (onze tijd) over de vraag of er snel een wapenstilstand moet komen.
19 mei 2:31
De Verenigde Staten veroordelen recente opmerkingen van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan over het Israëlische geweld in de Gazastrook.
15:02
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, heeft nooit overlegd met de Israëliërs over het vernietigen van kantoren van internationale persbureaus in de Gazastrook
16 mei 18:16
China betreurt het dat de Verenigde Staten een verklaring over het Israëlische geweld in de Gazastrook blokkeren in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi