Laatste nieuws over joe biden
101 t/m 120 (van 260 artikelen)
5 mrt 5:02
in de Verenigde Staten zijn de afgelopen 24 uur minder dan 40.000 nieuwe gevallen van het coronavirus vastgesteld.
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
3 mrt 9:17
Steeds meer Amerikaanse staten versoepelen hun lockdownmaatregelen. Michigan maakte bekend dat vanaf vrijdag meer mensen toegelaten mogen worden in restaurants en andere bedrijven.
3 mrt 5:16
Christopher Wray, de chef van de Amerikaanse federale politiedienst FBI, heeft het parlement gewaarschuwd dat het aantal binnenlandseterrorismezaken in de Verenigde Staten met een schrikbarend tempo stijgt
1 mrt 0:12
De Verenigde Staten zijn teleurgesteld door de weigering van Iran informeel te komen praten over de mogelijke revival van het nucleaire akkoord uit 2015.
27 feb 22:09
President Joe Biden zal maandag een mededeling doen over Saoedi-Arabië, nadat de Amerikaanse geheime dienst in een rapport concludeerde dat de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman de moord op journalist Jamal Khashoggi steunde.
27 feb 13:23
Witte Huis-adviseur Sameera Fazili heeft woensdag een deel van de persconferentie in het Witte Huis verzorgt
26 feb 16:59
Een groep van 250 politieke leiders van over de hele wereld ondertekende deze week een brief gericht aan de Amerikaanse president Joe Biden
26 feb 10:16
President Biden heeft ruim een maand na zijn aantreden het Midden-Oosten gebombardeerd. Het is zijn eerste militaire aanval als president van de Verenigde Staten.
26 feb 8:54
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een telefoongesprek met de Saoedische koning Salman het belang van mensenrechten benadrukt
25 feb 6:29
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een presidentieel decreet van zijn voorganger Donald Trump ingetrokken dat het voor buitenlanders moeilijker maakte om in de Verenigde Staten te komen werken.
23 feb 15:34
Moncef Slaoui gaat aan de slag als wetenschappelijk directeur bij Centessa Pharmaceuticals, een particuliere bedrijvengroep bestaande uit biotechnologiebedrijven
19:16
President Joe Biden heeft opdracht gegeven de Amerikaanse vlag halfstok te hangen op federale overheidsgebouwen om te markeren dat in de Verenigde Staten een half miljoen mensen aan het coronavirus zijn overleden.
14:09
Ex-president Donald Trump gaat volgens de nieuwssite Axios zondag in een toespraak in Orlando zichzelf 'een aannemelijke presidentskandidaat' voor de Republikeinse partij noemen.
21 feb 16:37
De Amerikanen dragen misschien ook in 2022 nog steeds een mondkapje in de strijd tegen Covid-19.
19 feb 19:25
President Joe Biden zegt het noodzakelijk te vinden dat de Verenigde Staten samen met andere wereldmachten de "destabiliserende" nucleaire ambities van Iran gaan beteugelen.
19 feb 18:30
De Verenigde Staten zijn vrijdag opnieuw toegetreden tot het klimaatverdrag van Parijs, bijna een maand na de inhuldiging van Joe Biden als president.
19 feb 9:48
Iran heeft vrijdag herhaald dat alle Amerikaanse sancties van tafel moeten.
18 feb 20:29
Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten willen ervoor zorgen dat Iran zich aan de afspraken uit het atoomakkoord van 2015 houdt.
18 feb 18:04
De Amerikaanse president Joe Biden had op 17 februari zijn eerste officiële telefoongesprek met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi