Laatste nieuws over joe biden
161 t/m 180 (van 273 artikelen)
19 jan 19:10
De Verenigde Staten hebben de Chinezen beschuldigd van genocide tegen de moslimminderheid Oeigoeren.
19 jan 14:41
De aanstaande minister van Buitenlandse Zaken van de VS, Anthony Blinken, wil de "rafelige bondgenootschappen" herstellen en samen "China de baas worden".
17 jan 9:51
Aankomend Amerikaans president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
17 jan 6:45
Bij een controlepost in Washington is een man gearresteerd die met een wapen en valse papieren het afgegrendelde terrein in de buurt van het Capitool op wilde rijden.
16 jan 0:32
De komende Amerikaanse president Biden gaat de rampenbestrijding inzetten tegen het coronavirus.
15 jan 17:28
President Donald Trump vertrekt 's ochtends op de dag van de inhuldiging van zijn opvolger Joe Biden uit de hoofdstad Washington.
13 jan 18:28
Moncef Slaoui stopt vanaf volgende week als coördinator van het Amerikaanse vaccinproject Operation Warp Speed
13 jan 12:32
outube heeft het kanaal van de Amerikaanse president Donald Trump offline gehaald omdat Trump in strijd handelde met het beleid van Youtube, dat aanzetten tot geweld verbiedt.
12 jan 6:55
De scheidende Amerikaanse president Donald Trump heeft erkend dat hij "enige verantwoordelijkheid" draagt voor de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers.
11 jan 17:27
Het Washington-monument wordt tot zeker eind volgende week gesloten vanwege aanhoudende dreigingen door groepen die vorig week betrokken waren bij de rellen rond het Capitool.
10 jan 5:15
In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari.
9 jan 1:57
Twitter heeft het account van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer binnen enkele dagen geblokkeerd.
8 jan 22:01
De gekozen Amerikaanse president Joe Biden noemt het "goed" dat zijn voorganger Donald Trump verstek laat gaan bij zijn inauguratie op 20 januari.
8 jan 18:24
De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft met de hoogste militair in de VS gesproken over voorzorgsmaatregelen tegen president Donald Trump.
8 jan 18:04
Donald Trump is op 20 januari niet aanwezig bij de inauguratie van Joe Biden. Die wordt dan officieel de 46e president van de Verenigde Staten.
8 jan 13:46
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de bestorming van het Amerikaanse Capitool scherp veroordeeld.
8 jan 6:24
De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter een video gepubliceerd, waarin hij voor het eerst toegeeft de verkiezingen te hebben verloren van zijn Democratische tegenstander Joe Biden.
8 jan 4:24
Vicepresident Mike Pence zal hoogstwaarschijnlijk de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari bijwonen, melden ingewijden aan nieuwssite Politico.
7 jan 20:22
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden heeft keihard uitgehaald naar Donald Trump in een toespraak.
7 jan 13:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een "ordelijke" machtsoverdracht beloofd op 20 januari. Wel herhaalde hij in een verklaring het oneens te zijn met de verkiezingsuitslag.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi