Laatste nieuws over joegoslavie
1 t/m 13 (van 13 artikelen)
26 aug 22:42
De wegens volkerenmoord rond het Oost-Bosnische Srebrenica veroordeelde ex-generaal Ratko Mladic vindt dat hij een eenvoudige beroepsmilitair is die zijn land heeft verdedigd.
25 aug 13:56
De advocaten van de voormalige Bosnisch Servische bevelhebber Rakto Mladic stellen dat hun cliënt te ziek is voor een eerlijk proces.
17 jul 19:44
Het hoger beroep van de voormalige Bosnisch-Servische legerleider Ratko Mladić moet komende maand alsnog worden behandeld.
8 jul 15:18
Kinderen wordt geleerd dat de moslimgenocide nooit heeft plaatsgevonden.
25 jun 9:55
De gemeente Utrecht heeft groen licht gegeven voor een monument voor de gastarbeider.
11 mei 15:06
Op 29 mei is er in verband met de coronacrisis een zitting via telefoon of video in het hoger beroep tegen de voormalige Bosnisch-Servische legerleider Ratko Mladic voor het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag.
11 mrt 19:15
Het proces in hoger beroep tegen de voormalige Bosnisch-Servische legerleider Ratko Mladic voor het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag is circa anderhalve maand uitgesteld.
16 dec 14:23
Het hoger beroep tegen Ratko Mladic, de generaal die tijdens de volkerenmoord rond Srebrenica in de jaren negentig het bevel voerde over het Bosnisch-Servische leger, dient in maart.
24 mrt 17:18
Radovan Karadzic is door het Joegoslavië-Tribunaal donderdag veroordeeld tot veertig jaar gevangenisstraf voor de volkerenmoord in Srebrenica in 1995 en andere oorlogsmisdrijven.
11 jul 10:54
Tienduizenden Bosnische moslims zijn woensdag bijeengekomen om de begrafenis van 520 onlangs geïdentificeerde slachtoffers van het bloedbad in Srebrenica bij te wonen.
31 mei 13:53
Beroep dat Ratko Mladic deed tegen een uitlevering aan het Joegoslaviëtribunaal in Den Haag afgewezen.
18 aug 17:00
Wat begon als een kleine gift van twee mannen aan een 38-jarige bedelaarster in Haarlem, eindigde in een schenking van een kleine twee ton.
20:07
Een samenwerkingsverband met Servië wordt door de 27 EU-landen voorlopig nog niet ondertekend.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi