Laatste nieuws over johan derksen
1 t/m 20 (van 49 artikelen)
11 sep 8:01
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zitten vrijdagavond na de veelbesproken ruzie weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside.
25 jun 9:44
Veronica Inside wordt maandag niet uitgezonden.
24 jun 14:59
De mannen van Veronica Inside gaan ondanks hun fikse ruzie "vrijwel zeker" woensdagavond met elkaar om de tafel.
24 jun 13:59
Als de mannen van Veronica Inside er niet samen uitkomen, is er altijd nog hulp vanuit de politiek. DENK-voorman Farid Azarkan biedt een helpende hand, schrijft hij op Twitter.
23 jun 18:33
Het debat tijdens de uitzending van Veronica Inside maandagavond over racisme is voor de voetballers en voetbalsters van Oranje geen reden om het praatprogramma niet meer te boycotten.
23 jun 12:45
Johan Derksen overweegt om afscheid van de televisie te nemen.
23 jun 9:29
Het tv-programma Veronica Inside is maandag door 1,7 miljoen mensen bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
22 jun 21:59
Johan Derksen erkende maandagavond in Veronica Inside dat zijn opmerking over rapper Akwasi en Zwarte Piet verkeerd was.
22 jun 21:11
Johan Derksen denkt er niet aan zijn excuses aan te bieden voor zijn fel bekritiseerde uitspraken aan het adres van de zwarte rapper Akwasi.
22 jun 18:56
Johan Derksen staat ervoor open om in Veronica Inside de dialoog aan te gaan. Dat stelde presentator Wilfred Genee maandag in zijn radio-uitzending.
22 jun 18:14
Naast Wim Kieft zal ook oud-profvoetballer Dries Boussatta maandagavond te gast zijn in het programma Veronica Inside.
19 jun 17:56
De internationals van het Nederlands elftal en het Nederlands vrouwenelftal boycotten het televisieprogramma Veronica Inside van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.
19 jun 10:41
Johan Derksen maakt zich totaal niet druk om de rel die hij veroorzaakte met zijn uitspraken in Veronica Inside.
18 jun 18:03
Gillette en Zespri kopen per direct geen reclametijd meer in rond het programma Veronica Inside.
18 jun 16:39
Zeker twee grote bedrijven die met regelmaat reclametijd inkopen rond het programma Veronica Inside willen met zender Veronica in gesprek over opmerkingen van analist Johan Derksen.
17 jun 0:41
Veronica gaat Johan Derksen niet aanspreken op de uitspraken die hij maandagavond deed in het programma Veronica Inside over rapper Akwasi.
11 apr 13:01
Ali B heeft zaterdag op Twitter gereageerd op een tirade van Johan Derksen en René van der Gijp over zijn bloemenactie.
14 feb 23:35
De misschien wel meest kritische voetbalkenner van Nederland is er zeker van: Hakim Ziyech gaat ook in Engeland een succes breien aan zijn dienstverband daar.
12 feb 13:25
De stijgende lijn qua ontwikkeling die de 23-jarige middenvelder nu doormaakt, verbaasde ook de altijd kritische Johan Derksen.
24 dec 13:54
De besnorde voetbalanalist neemt het de contractspeler van Ajax kwalijk dat hij het juist tegen Valencia CF liet afweten.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi