Laatste nieuws over john kerry
1 t/m 20 (van 28 artikelen)
19 feb 18:30
De Verenigde Staten zijn vrijdag opnieuw toegetreden tot het klimaatverdrag van Parijs, bijna een maand na de inhuldiging van Joe Biden als president.
10 jul 18:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran nog meer strafmaatregelen in het vooruitzicht gesteld. "De sancties worden binnenkort substantieel opgevoerd", kondigde hij aan op Twitter.
21 nov 10:30
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken heeft genoten van zijn tijd in Marrakech. Daar vond milieutop COP22 plaats.
19:52
De Palestijnse president Mahmoud Abbas ligt onder zwaar vuur wegens enkele opmerkelijke politieke zetten.
25 mei 16:09
Na een zeer misleidend en vaak foutief rapport over mensenrechten in Marokko heeft de minister van Justitie Mustapha Ramid uitgehaald naar de Verenigde Staten.
20 apr 21:05
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, heeft Marokko een fascinerend land genoemd.
25 mrt 15:22
België zal zeer spoedig opnieuw F-16's inzetten in de strijd tegen Daesh.
23 mrt 19:39
De VN-secretaris-generaal krijgt klap na klap te verwerken in de diplomatieke crisis met Marokko.
19 feb 12:53
De Verenigde Staten hebben uit de mond van minister John Kerry laten weten dat Marokko een zeer belangrijke bondgenoot van Washington is.
9 dec 11:46
Moslims de toegang tot de Verenigde Staten ontzeggen is een bedreiging voor de nationale veiligheid.
23 okt 7:08
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry is "voorzichtig optimistisch" gestemd dat de spanningen tussen Israëli's en Palestijnen snel minder kunnen worden.
12:51
De Verenigde Staten, Iran en vijf andere wereldmogendheden hebben na langdurige onderhandelingen in Lausanne overeenstemming bereikt over de opzet van een akkoord dat het voor Iran onmogelijk moet maken om kernwapens te bouwen.
16 mrt 12:37
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry sluit onderhandelingen met de Syrische president Bashar Assad niet uit om het geweld in Syrië te doen ophouden.
2 mrt 15:03
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft het maandag in de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties opgenomen voor zionistenland Israël.
9 sep 12:23
Nederland zit niet bij de internationale coalitie die tegen Daesh strijdt omdat het geen zware wapens kan leveren.
26 jul 17:27
Israël en Hamas leggen zaterdag gedurende twaalf uur de wapens neer.
27 jun 15:38
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft donderdag in Parijs overlegd met de belangrijkste soennitische bondgenoten van de Verenigde Staten over de opmars van Daesh.
13:11
De Verenigde Staten zullen gewoon samenwerken met de nieuwe Palestijnse eenheidsregering.
29 apr 13:05
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft maandag excuses aangeboden voor een speech waarin hij zei dat Israël dreigt een 'apartheidsstaat' te worden als een vredesovereenkomst met de Palestijnen uitblijft.
27 mrt 16:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zal zijn lang uitgestelde bezoeken aan Marokko en Algerije volgende week toch maken. Dat meldde zijn woordvoerster gisteren.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi