Laatste nieuws over jongeren
41 t/m 60 (van 330 artikelen)
6 feb 9:53
Een groot deel van de Nederlandse jongeren staat op instorten en loopt risico op een burn-out
21 jan 16:13
Jongeren gaan zich verzetten tegen een avondklok, omdat zij het niet met de maatregel eens zijn.
13 jan 13:42
Kinderen lijken in tegenstelling tot eerdere berichten niet bevattelijker voor de Britse variant van het coronavirus.
11 jan 21:21
Het Ministerie van Volksgezondheid gaat zo'n 30.000 coronatests uitvoeren onder middelbare scholieren in zes regio's
30 dec 15:49
Het aantal minderjarigen dat is veroordeeld voor moord, doodslag of een poging daartoe is de afgelopen vier jaar bijna verdubbeld.
27 dec 14:04
Politiebonden willen dat er in Veen doortastender wordt opgetreden na de branden in de Brabantse plaats van de afgelopen dagen.
27 dec 12:03
Een groep van honderd jongeren in Staphorst heeft in de nacht van zaterdag op zondag overlast veroorzaakt door onder een viaduct van de snelweg A28 zwaar vuurwerk af te steken en een vuurtje te stoken.
8 dec 22:03
Het kabinet komt met 58,5 miljoen euro om eenzaamheid bij jongeren en jongvolwassenen tijdens de coronacrisis tegen te gaan.
2 dec 10:47
Rijk en gemeenten moeten ervoor zorgen dat jongeren vertrouwen blijven houden in de toekomst, ondanks de coronabeperkingen waar ze nu mee te maken hebben.
22 nov 0:41
Tientallen jongeren veroorzaken zaterdagavond onrust op Urk. Ze steken vuurwerk af en stichten brandjes, bevestigt een woordvoerster van de politie een bericht hierover op Omroep Flevoland.
19 nov 8:36
Veel jongeren voelen zich nu slechter dan voor de coronacrisis, blijkt uit onderzoek door I&O Research in opdracht van de NOS.
17 nov 7:46
Eén op de zeven Nederlandse jongeren ervaart depressieve klachten die gepaard gaan met paniekaanvallen, slaapproblemen en mindere (school)prestaties.
11 nov 17:26
Het kabinet wil de verkoop van messen aan minderjarigen landelijk verbieden. Dat laten ministers Ferd Grapperhaus en Sander Dekker (Justitie) woensdag weten.
9 nov 21:28
Een groep jonge Franse moslims heeft zich vrijwillig aangeboden de wacht te houden bij een katholieke kerk in Lodeve, na de recente aanslag op kerkgangers in Nice.
1 nov 13:09
Een ruime meerderheid van burgemeesters pleit voor een landelijk messenverbod voor jongeren.
18 okt 13:24
GGZ-instellingen maken zich grote zorgen over de gevolgen van de coronapandemie voor de geestelijke gezondheid van vooral kinderen en jongeren, maar ook kwetsbare groepen zoals verslaafden, daklozen en ouderen.
18 sep 14:24
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft gesproken met tientallen vertegenwoordigers van studentenverenigingen over het oplopende aantal coronabesmettingen onder twintigers.
8 sep 17:44
Terwijl het aantal coronabesmettingen stijgt, blijft het aantal ziekenhuisopnames relatief laag.
8 sep 15:49
Jongeren worden zelf meestal niet heel ernstig ziek van het coronavirus, maar ze moeten wel beseffen dat ook zij het virus verder kunnen verspreiden,
31 aug 8:43
Het aantal bijstandsontvangers is in het vorige kwartaal voor het eerst in tweeënhalf jaar toegenomen ten opzichte van een jaar eerder.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi