Laatste nieuws over journalist
41 t/m 60 (van 139 artikelen)
12 feb 15:35
De Nederlandse journaliste Ans Boersma wist dat haar ex-vriend Abd A. bij de aan Al-Qaeda gelieerde terreurgroepering Jabat al-Nusra was aangesloten.
20 nov 9:19
Het Witte Huis staakt pogingen om de accreditatie in te trekken van CNN-verslaggever Jim Acosta.
13 nov 16:03
CNN heeft een rechtszaak aangespannen tegen president Donald Trump.
7 okt 15:15
De Saoedische journalist Jamal Khashoggi is vermoord op het consulaat van Saudi-Arabië.
4 okt 16:03
Turkije heeft de ambassadeur van Saudi-Arabië op het matje geroepen na het verdwijnen van een Saudische journalist die kritisch is tegenover de regering in Riyad.
17:32
De Spaanse fotojournalist José Colon en zijn Nederlandse collega Koen Greven werden geweerd uit Al Hoceima.
29 jan 17:05
De demonstratie vond plaats voor de rechtbank in Rabat waar op dat moment een hoorzitting van vier journalisten plaatsvond.
18 okt 15:45
Vugts schreef o.a. Afrekeningen, waarin hij de grootste liquidatiezaken in het Amsterdams-Marokkaanse criminele milieu behandeld.
29 sep 8:05
Een journalist werkzaam bij de Britse krant The Guardian is gisteren Marokko uitgezet.
25 aug 19:08
De journalist Najim Belgharbi werd gedeporteerd door de Spaanse autoriteiten in Melilla nadat zijn verzoek om politieke asiel werd afgewezen.
3 aug 15:01
In Rabat is een comité opgericht voor solidariteit met journalisten, waaronder Hamid El Mehdaoui, die zijn aangehouden tijdens recente protesten in Al Hoceima en omgeving.
20 jun 13:04
Twee Nederlandse journalisten zijn in Colombia ontvoerd door guerrillabeweging ELN.
4 jun 10:00
De vele bedreigingen aan het adres van Peter R. de Vries doen weinig meer met de misdaadverslaggever.
29 mei 19:02
De politieautoriteiten in de stad Nador hebben gisteren een Algerijnse burger gearresteerd die een protestmars in de stad filmde met behulp van een ultra-geavanceerde camera.
8 mei 20:10
Hassan Shimi werd voor een bedrag van 120.000 dirham van zijn leven beroofd door twee van zijn vrienden.
8 mei 8:00
De politie in Temara hield zaterdag een reconstructie van de afschuwelijke moord op Hassan Shim, de fotojournalist van het Marokkaanse persbureau MAP.
5 mei 20:02
Het directoraat-generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft gisterenavond de arrestatie aangekondigd van vijf verdachten in verband met het onderzoek naar de moord op de fotojournalist van het Marokkaanse persbureau MAP.
4 mei 19:02
De fotojournalist Hassan Shimi is gisteren (3 mei) dood aangetroffen in zijn woning in Temara, hij werd vermoedelijk vermoord omdat zijn lichaam aan een stoel was bevestigd en sporen van geweld vertoonde.
24 apr 20:03
Het televisiekanaal Medi1TV heeft aangekondigd dat het 'strenge' administratieve maatregelen heeft genomen na een professionele fout van een journaliste van het kanaal met betrekking tot de territoriale integriteit van het Koninkrijk.
14 apr 17:45
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de uitlevering van de Duits-Turkse journalist Deniz Yücel aan de Bondsrepubliek uitgesloten.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi