Laatste nieuws over kerst
1 t/m 20 (van 67 artikelen)
12 jan 16:15
Relatief veel mensen bij wie afgelopen week een coronabesmetting is vastgesteld, hebben het virus opgelopen terwijl ze in de kerstperiode en rond de jaarwisseling familie of vrienden hebben gezien.
30 dec 15:49
De Belgische federale politie voert komend weekend extra controles uit op de verplichtingen voor terugkerende reizigers uit risicogebieden zoals Marokko
25 dec 8:47
Door de coronacrisis zijn er dit jaar meer supermarkten op eerste kerstdag open dan in andere jaren.
24 dec 19:44
De Belgische koning Filip heeft in zijn kersttoespraak donderdag stilgestaan bij de coronacrisis die de Belgen het afgelopen jaar zo zwaar getroffen heeft.
19 dec 14:19
DEEN Supermarkten ziet niks in het plan van vakbond FNV Handel om met kerst de deuren te sluiten. De keten vindt het juist van belang open te blijven voor een goede doorstroming in de winkels.
16 dec 14:08
Het kabinet scherpt de regels voor winkels tijdens de lockdown van de komende weken verder aan.
8 dec 19:59
Mogelijk komen er nog vóór de kerst strengere maatregelen als de coronacijfers blijven stijgen.
7 dec 15:31
De acute zorgsector verwacht dat het aantal coronapatiënten binnenkort weer zal gaan toenemen.
2 dec 17:08
Twee derde van de leraren in het primair- en voortgezet onderwijs wil dat de komende kerstvakantie met een week wordt verlengd.
24 nov 15:57
Een verruiming van de coronaregels tijdens de feestdagen, waar het kabinet nog op had gehoopt "is toch wel echt op losse schroeven komen te staan", zegt minister Hugo de Jonge.
24 nov 12:19
Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert om de coronamaatregelen niet te versoepelen in december, bevestigen ingewijden na berichtgeving van RTL Nieuws.
18 dec 17:06
In 2016 heeft de Duitse federale recherche (BKA) informatie van de Marokkaanse politie over vermeende aanslagpleger Anis Amri van de Berlijnse politie achtergehouden
7 mrt 15:31
De Marokkaanse inlichtingendienst had de Duitse inlichtingendienst om informatie over hem gevraagd.
24 dec 17:21
De Spaanse politie is op zoek naar een 40-jarige Marokkaanse chauffeur van een bus die rond Kerstmis een aanslag zou willen plegen in Barcelona.
29 mrt 16:00
De Italiaanse politie heeft een terreurcel opgerold die in contact stond met de pleger van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, Anis Amri.
25 dec 21:58
Marokko is één van de weinige landen ter wereld waar het kan: harmonieus met elkaar samenleven en je eigen religie belijden.
1 dec 8:05
Een kerstmarkt zal niet het eerste zijn wat men te binnen schiet als men aan Marokko denkt.
21 nov 15:03
Vijfhonderd agenten waren dinsdagmorgen in de weer bij acht huiszoekingen en de aanhouding van zes Syriërs in de leeftijd van 20 tot 28 jaar.
21 feb 18:45
De moskee waar de dader van de aanslag in Berlijn regelmatig kwam, is gesloten. Volgens Duitse media dinsdag heeft de vereniging die de moskee beheerde, Fussilet 33, het huurcontract beëindigd.
1 jan 18:30
De terrorist die in de nacht van zaterdag op zondag een bloedbad aanrichtte in een nachtclub in Istanbul zag er niet uit als een kerstman.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi