Laatste nieuws over khadija arib
1 t/m 20 (van 38 artikelen)
24 nov 15:28
Theo Hiddema van Forum voor Democratie verlaat per direct de Tweede Kamer. Dat maakte voorzitter Khadija Arib van de Kamer dinsdagmiddag bekend.
13 nov 18:57
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib wil opnieuw de Tweede Kamer in en daar het liefst voorzitter blijven.
9 nov 15:43
Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag is op zoek naar de man die via een video PVV-leider Geert Wilders bedreigde door met een pistool op een foto van Wilders' gezicht te schieten.
9 nov 14:59
De beelden van een man die in een video op een foto van het gezicht van PVV-leider Geert Wilders schiet, laten zien "hoe heftig de bedreigingen zijn" aan het adres van de politicus.
12 aug 11:51
De Tweede Kamer heeft woensdag de slachtoffers herdacht die vielen bij de explosie in Beiroet van vorige week dinsdag.
8 aug 22:41
"Je was een ontzettend lief en geestig mens, en altijd verrassend. Ik ga je vreselijk missen. "
25 jun 9:50
De Kamercommissie die zich de afgelopen tijd boog over onder meer de financiering van moskeeën in Nederland door onvrije landen, komt vandaag met haar eindverslag.
29 mrt 23:00
Het vertrek van Tunahan Kuzu als leider van Denk heeft volgens HP/De Tijd te maken met een affaire die hij heeft gehad met een inmiddels voormalige medewerkster van de partij.
16 jan 16:12
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib krijgt veel klachten over appende Kamerleden. De meeste mails die ze ontvangt zijn van mensen die debatten volgen en zich verbazen over het smartphonegebruik.
20 dec 9:02
Om de viering van 75 jaar vrijheid volgend jaar luister bij te zetten, wil Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib met de Kamer het voormalige vernietigingskamp Auschwitz bezoeken.
6 nov 22:47
Ruim zeshonderd militairen en veteranen doen aangifte tegen Tweede Kamerlid Selcuk Öztürk (DENK).
5 nov 18:49
DENK mag de Nederlandse luchtaanval die Iraakse burgers in 2015 het levens kostte geen moord noemen, vindt de Tweede Kamer.
28 sep 10:39
Khadija Arib krijgt de Aletta Jacobsprijs 2020 van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
2 sep 19:26
Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) gaat met Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib overleggen over twee reizen met een privéjet die hij niet heeft gemeld bij de Kamer.
12 jun 19:10
Het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer neemt geen maatregelen tegen Selçuk Öztürk van DENK.
23 apr 14:46
De Tweede Kamer heeft dinsdag de bloedige aanslagen op Pasen in Sri Lanka herdacht, waarbij ook drie Nederlanders om het leven kwamen. "Een laffe terreurdaad", zei Kamervoorzitter Khadija Arib. "Hele gezinnen zijn verscheurd, zomaar vanuit het niets."
28 mrt 13:02
Een tweede termijn als voorzitter van de Tweede Kamer kan Khadija Arib niet meer ontgaan.
20 okt 16:49
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib voelt zich niet aangesproken door een klacht van de Palestijnse regeringspartij PLO over SGP-Kamerlid Kees van der Staaij. Het staat Kamerleden vrij op eigen initatief een zionistische illegale nederzetting te bezoeken, zoals Van der Staaij tot ongenoegen van de PLO deed, liet ze donderdag weten.
30 jun 18:48
De Tweede Kamer heeft donderdag de slachtoffers van de aanslag op het vliegveld van de Turkse metropool Istanbul herdacht.
4 mei 18:10
De kwestie rond de opgepakte Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar in Turkije is een "pijnlijke illustratie" van de verschillen in opvatting over het vrije woord.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi