Laatste nieuws over khadija arib
21 t/m 40 (van 49 artikelen)
20 dec 9:02
Om de viering van 75 jaar vrijheid volgend jaar luister bij te zetten, wil Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib met de Kamer het voormalige vernietigingskamp Auschwitz bezoeken.
6 nov 22:47
Ruim zeshonderd militairen en veteranen doen aangifte tegen Tweede Kamerlid Selcuk Öztürk (DENK).
18:49
DENK mag de Nederlandse luchtaanval die Iraakse burgers in 2015 het levens kostte geen moord noemen, vindt de Tweede Kamer.
28 sep 10:39
Khadija Arib krijgt de Aletta Jacobsprijs 2020 van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
2 sep 19:26
Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) gaat met Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib overleggen over twee reizen met een privéjet die hij niet heeft gemeld bij de Kamer.
12 jun 19:10
Het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer neemt geen maatregelen tegen Selçuk Öztürk van DENK.
23 apr 14:46
De Tweede Kamer heeft dinsdag de bloedige aanslagen op Pasen in Sri Lanka herdacht, waarbij ook drie Nederlanders om het leven kwamen. "Een laffe terreurdaad", zei Kamervoorzitter Khadija Arib. "Hele gezinnen zijn verscheurd, zomaar vanuit het niets."
28 mrt 13:02
Een tweede termijn als voorzitter van de Tweede Kamer kan Khadija Arib niet meer ontgaan.
20 okt 16:49
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib voelt zich niet aangesproken door een klacht van de Palestijnse regeringspartij PLO over SGP-Kamerlid Kees van der Staaij. Het staat Kamerleden vrij op eigen initatief een zionistische illegale nederzetting te bezoeken, zoals Van der Staaij tot ongenoegen van de PLO deed, liet ze donderdag weten.
30 jun 18:48
De Tweede Kamer heeft donderdag de slachtoffers van de aanslag op het vliegveld van de Turkse metropool Istanbul herdacht.
4 mei 18:10
De kwestie rond de opgepakte Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar in Turkije is een "pijnlijke illustratie" van de verschillen in opvatting over het vrije woord.
24 mrt 17:09
De Tweede Kamer is donderdag een minuut stil geweest om de slachtoffers van de radicaalislamitische aanslagen van twee dagen geleden in Brussel te herdenken.
14 jan 14:18
Marokkaanse media tonen donderdag foto's van een opgetogen Kamervoorzitter Khadija Arib.
14 jan 11:56
PVV-leider Geert Wilders noemt de verkiezing van het allochtone Kamerlid Khadija Arib (PvdA) een zwarte dag in de parlementaire geschiedenis.
13 jan 22:10
Khadija Arib (PvdA) is gekozen tot voorzitter van de Tweede Kamer. Van de Kamerleden stemden er woensdagavond 83 op de kandidaat van de sociaaldemocratische regeringspartij.
4 jan 10:51
PvdA-Kamerlid Khadija Arib zal als Kamervoorzitter "niet accepteren" dat PVV-leider Geert Wilders nog een keer spreekt van 'nepparlement'.
18 dec 10:34
Khadija Arib van de PvdA wil voorzitter van de Tweede Kamer worden.
9 dec 16:12
Illegaal draagmoederschap moet snel aangepakt worden, omdat dat kan leiden tot handel in baby's. Dat vindt Khadija Arib van de PvdA.
10 okt 14:12
PVV-Kamerlid Martin Bosma heeft donderdag Khadija Arib (PvdA) een 'goed mens' genoemd.
4 okt 15:53
Premier Mark Rutte (VVD) vindt de tweet van PVV-leider Geert Wilders over PvdA-Kamerlid Khadija Arib 'beneden peil'.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi