Laatste nieuws over khalifa haftar
1 t/m 20 (van 30 artikelen)
4 feb 21:33
De VN-Veiligheidsraad heeft goedkeuring gegeven voor een missie die toezicht gaat houden op de wapenstilstand in Libië.
8 dec 13:42
Troepen van de Oost-Libische krijgsheer Khalifa Haftar hebben een Turks vrachtschip in beslag genomen in Libische wateren.
23 nov 13:17
Turkije heeft Duitse militairen die aan boord waren gegaan van een Turks vrachtschip om te controleren of het wapens voor Libië vervoerde weggestuurd.
11 nov 21:56
Politieke besprekingen over de toekomst van Libië, die plaatsvinden in Tunesië, hebben voor een doorbraak gezorgd.
23 okt 14:01
De twee belangrijkste strijdende partijen in Libië hebben in het Zwitserse Genève een permanente wapenstilstand gesloten.
22 sep 12:49
Turkije heeft boos gereageerd op Europese sancties tegen een Turks bedrijf dat het VN-embargo tegen Libië zou schenden.
18 aug 14:01
De Libische regering zegt een overeenkomst te hebben gesloten met Qatar en Turkije.
12 jun 15:56
Een Turkse journaliste die bekendstaat als kritisch tegenover de regering, is op bevel van een rechtbank in Ankara vastgezet terwijl er een onderzoek naar haar loopt.
6 jun 13:27
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar stemt zaterdag in met een wapenstilstand. Hij zou die ondertekenen in de Egyptische hoofdstad Caïro, zo melden twee diplomaten.
4 jun 11:15
Het leger van de internationaal erkende regering in Libië zegt dat het de controle over de hoofdstad Tripoli weer in handen heeft.
21 mei 13:06
Turkije zal hard terugslaan bij een aanval op Turkse doelen in Libië.
8 mei 17:01
De Europese Unie veroordeelt een raketaanval uitgevoerd door de troepen van krijgsheer Khalifa Haftar op de Libische hoofdstad Tripoli.
24 feb 19:51
De strijdende partijen in Libië zijn een wapenstilstand overeengekomen. Het akkoord moet nog wel worden voorgelegd aan de leiders van de partijen die al maandenlang een bloedige strijd uitvechten in het land.
21 feb 9:47
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar staat open voor een wapenstilstand met Fayez al-Serraj, de internationaal erkende premier van Libië
22 jan 8:59
De VN-Veiligheidsraad heeft de strijdende partijen in Libië opgeroepen snel een staakt-het-vuren overeen te komen.
19 jan 20:45
De deelnemers aan de Libië-top in Berlijn zijn het zondag eens geworden over de naleving van een VN-wapenembargo voor het door een burgeroorlog verscheurde Noord-Afrikaanse land.
19 jan 17:12
Het grootste olieveld van Libië draait zondag de kraan dicht doordat troepen van krijgsheer Khalifa Haftar een pijpleiding hebben afgesloten.
19 jan 13:14
De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu beschuldigt Griekenland er van pogingen tot vredesonderhandelingen over de Libische burgeroorlog te dwarsbomen.
18 jan 12:22
De speciale VN-gezant voor Libië heeft buitenlandse troepen opgeroepen het land te verlaten.
16 jan 14:16
Turkije begint met het sturen van meer militairen naar Libië om daar de troepen bij te staan van de internationaal erkende regering van Fayez al-Serraj.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi