Laatste nieuws over kinderopvang
1 t/m 20 (van 37 artikelen)
17 aug 15:44
Zowel het aantal nieuwe coronagevallen als het aantal ziekenhuisopnames door het virus is in de afgelopen week heel licht gedaald.
10 jun 5:23
Alle jonge kinderen zouden de kans moeten krijgen om minstens twee dagen per week naar een kinderopvang te gaan.
5 mrt 17:31
De procureur-generaal bij de Hoge Raad, Jos Silvis, ziet geen aanknopingspunten voor een strafrechtelijk onderzoek tegen ministers en staatssecretarissen in de toeslagenaffaire rond de kinderopvang.
2 feb 8:03
De Britse variant van het coronavirus rukt harder op dan eerder gedacht. Dat zegt viroloog Chantal Reusken van het RIVM in het AD.
31 jan 18:14
Basisscholen en de kinderopvang gaan vanaf 8 februari weer open.
30 jan 16:48
Het primair onderwijs en de kinderopvang kunnen weer worden geopend. Dat stellen de experts van het Outbreak Management Team in hun nieuwste advies, melden ingewijden na berichtgeving van de NOS.
16 jan 18:05
Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert het kabinet de basisscholen en de kinderopvang niet al te openen op 25 januari.
11 jan 15:43
Het kabinet streeft ernaar basisscholen en de kinderopvang op 25 januari weer te openen, zeggen ingewijden.
31 dec 16:54
De basisscholen en kinderopvang blijven dicht tot ten minste 18 januari, meldt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
16 dec 6:55
Onderwijsinstellingen en de kinderopvang gaan met ingang van woensdag dicht in het kader van de hardere lockdown die premier Mark Rutte maandag aankondigde.
14 dec 12:30
Het kabinet wil winkels, alle scholen en andere instellingen zoals theaters en musea zeker een maand lang sluiten om een einde te maken aan de forse stijging van het aantal nieuwe coronabesmettingen.
8 dec 17:25
Scholen en kinderdagverblijven zijn nog steeds een belangrijke brandhaard voor het coronavirus. Het aantal mensen dat daar besmet is geraakt, blijft stijgen.
16 nov 11:48
Ouders die bezwaar maakten tegen het stopzetten van hun kinderopvangtoeslag, werden geconfronteerd met eindeloze procedures door de Belastingdienst.
25 okt 20:43
Het kabinet wil de besmettingscijfers van de komende paar dagen nog afwachten voor het een definitief besluit neemt over mogelijk nieuwe maatregelen tegen het coronavirus.
22 sep 18:13
Mensen die het coronavirus oplopen, worden vooral aangestoken door de mensen met wie ze samenwonen.
10 sep 8:12
Het is onzeker of de capaciteit op intensivecare-afdelingen bij een nieuwe coronagolf in het najaar kan worden opgeschaald.
9 sep 8:55
Twee op de drie Nederlanders ervaren thuiswerken als positief.
7 jul 9:11
De Belastingdienst heeft tienduizenden mensen als fraudeur bestempeld op basis van profilering en 'vermoedens van fraude'.
19 mei 16:09
Het kabinet mikt erop de basisscholen en de kinderopvang vanaf 2 juni weer helemaal open te laten gaan.
18 dec 15:01
Staatssecretaris Menno Snel (Financiën) neemt ontslag vanwege de toeslagenaffaire. Dat heeft de bewindsman van D66 in de Tweede Kamer bekendgemaakt, voorafgaand aan een debat over de affaire.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi