Laatste nieuws over kroongetuige
1 t/m 20 (van 42 artikelen)
19 jul 15:53
Moreno B. (32) en Giërmo B. (37), volgens het Openbaar Ministerie betrokken bij de moord op advocaat Derk Wiersum, moeten worden vrijgesproken.
15 jul 14:20
Peter R. de Vries (1956) was al zo'n veertig jaar misdaadverslaggever en bekend van meerdere (internationaal) bekende zaken.
15 jul 14:10
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is donderdag overleden. Dat laat zijn zoon weten.
9 jul 19:48
De advocaten van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces, Peter Schouten en Onno de Jong, hebben de zwaargewonde misdaadverslaggever Peter R. vrijdag onder strenge veiligheidsmaatregelen opgezocht in het ziekenhuis.
9 jul 13:59
Een familielid van Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft vrijdag in een verklaring steun uitgesproken voor de bloemenactie voor Peter R. de Vries op de Dam in Amsterdam.
21 jun 11:29
Nabil B. , kroongetuige in het grote liquidatieproces Marengo, is wegens gezondheidsklachten nog steeds niet in staat te verklaren.
28 mei 11:33
Kroongetuige Nabil B. is vrijdag niet aanwezig in de rechtbank in Amsterdam-Osdorp waar opnieuw een zitting is in het grote liquidatieproces Marengo.
26 mei 10:59
Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft de overeenkomst met het Openbaar Ministerie opgeschort en wil voorlopig geen enkele medewerking meer verlenen.
25 mei 11:51
Peter R. de Vries mag vertrouwelijke telefoongesprekken voeren met Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo.
16 apr 13:07
De iPhone die Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo rond hoofdverdachte Ridouan Taghi, vijf maanden lang in zijn cel heeft gehad, blijft de gemoederen flink bezighouden.
12 apr 11:32
Het verhoor van Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, is maandag vanaf vrijwel de eerste minuut onder hoogspanning komen te staan.
9 apr 16:37
Gesteggel en stekeligheden over en weer kenmerkten de derde dag van de inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 4:59
Het is vrijdag de beurt aan de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi en zijn advocaat om kroongetuige Nabil B. te ondervragen.
7 apr 11:33
Ridouan Taghi heeft zich er woensdag tijdens het verhoor van kroongetuige Nabil B. uitvoerig over beklaagd dat hij hem niet of nauwelijks kan zien.
22 mrt 16:39
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het grote liquidatieproces Marengo, noemt kroongetuige Nabil B. "een pathologische leugenaar en een fantast".
22 mrt 13:57
Kroongetuige Nabil B. besloot met justitie te gaan praten toen hij steeds meer geluiden hoorde dat Ridouan Taghi hem wilde vermoorden.
15:35
Advocaat Derk Wiersum zou vlak voordat hij in 2019 werd gedood hoogoplopende ruzie hebben gehad met zijn cliënt Nabil B.
9 feb 13:24
De mobiele telefoon die de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo stiekem in de cel bleek te hebben, mag onderdeel worden van het strafrechtelijk onderzoek.
18:21
De advocaten van Nabil B. kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, zijn boos op strafpleiter Nico Meijering, raadsman van twee prominente verdachten in de zaak. Meijering heeft B. "een moordenaar" genoemd.
18 mei 17:14
Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, mag niet zijn eigen adviseurs kiezen. B. zei maandag dat hij twee adviseurs heeft gevonden, van wie een advocaat is.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi