Laatste nieuws over lachgas
1 t/m 20 (van 20 artikelen)
22 jul 10:56
Het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC), onderdeel van het UMC Utrecht, heeft over 2019 weer meer vergiftigingen door lachgas en ook door de stimulerende en licht bewustzijnsveranderende stof 3-MMC gezien.
20 jul 14:58
In Den Haag mogen mensen op straat binnenkort geen lachgas meer kopen en verkopen.
4 jul 12:56
De politie heeft vrijdag vijftig gasflessen met lachgas gevonden in een berging onder een appartementencomplex in Tilburg.
12 jun 9:03
De verkoop van lachgas bij groothandels en gewone winkels wordt ingeperkt en de verkoop van gasflessen buiten de technische industrie en de zorg wordt verboden.
3 jun 11:07
De Vereniging Verkeersslachtoffers pleit voor een wetswijziging om automobilisten die doorrijden na een aanrijding harder te straffen.
12 apr 11:42
Een 29-jarige man uit Breda is zondagochtend in zijn woonplaats met zijn auto tegen de voorgevels van twee woningen gereden.
21 jan 15:39
Denemarken is van plan om de verkoop van lachgas aan minderjarigen te verbieden.
11 dec 8:54
Burgemeester Ahmed Marcouch nodigt de Tweede Kamer uit om in Arnhem te komen kijken hoe het verbod op lachgas op grond van de Wet milieubeheer uitpakt.
9 dec 17:14
De Amsterdamse lachgasverkoper Deniz Üresin vindt het besluit van het kabinet om lachgas als roesmiddel te verbieden "lachwekkend en verbijsterend".
9 dec 14:03
Lachgas mag niet meer als roesmiddel worden gebruikt. Het kabinet verbiedt het onder jongeren razend populaire middel, omdat onderzoekers concluderen dat het gevaarlijker is dan gedacht.
7 nov 17:38
Zes van de acht Arnhemse horecazaken die bij de gemeente bekend stonden om het aanbieden van lachgas zijn daarmee gestopt sinds het ingaan van een verkoopverbod eind oktober.
3 sep 17:23
Amsterdam wil een einde maken aan de verkoop van lachgas op straat. De verkoop ervan zonder vergunning in de openbare ruimte is verboden en de gemeente en politie gaan hier de komende periode actief op handhaven.
24 aug 10:43
Er moet scherpere controle komen op de verkoop van grote cilinders lachgas. Hiervoor pleit de verslavingskliniek Jellinek zaterdag in Trouw.
8 aug 8:18
Het Rode Kruis geeft tips over het gebruik van lachgas en andere drugs. De organisatie ziet dat steeds meer mensen lachgas gebruiken en wil daarom de risico's van het middel zoveel mogelijk beperken.
30 jul 10:41
Het aantal meldingen van gezondheidsklachten door het gebruik van lachgas bij personen van 13 jaar en ouder neemt snel toe.
2 jul 16:03
Het recreatief gebruik van lachgas moet landelijk verboden worden. Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) moet met een wet komen, vindt het CDA.
19 mei 0:02
Revalidatieartsen waarschuwen dat mensen die extreem veel lachgas gebruiken, verlammingsverschijnselen kunnen krijgen. Dat meldt Nieuwsuur.
3 mei 16:44
Automobilisten gaan steeds vaker met te grote hoeveelheden lachgas in de kofferbak de weg op. Het gaat dan om meer dan de toegestane hoeveelheid van twee kilo.
27 sep 14:02
De politie heeft geen strafbaar feit kunnen vaststellen.
3 mrt 20:44
Zeedieren als mossels en zeeslakken blijken heel slecht voor het milieu te zijn.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi