Laatste nieuws over leiden
21 t/m 40 (van 94 artikelen)
17 dec 8:06
Kinderen van ouders met een lager inkomen of opleidingsniveau beginnen al voor de basisschool met een achterstand. Ze halen die gedurende hun schoolloopbaan niet in.
12 dec 6:50
De ANWB roept bestuurders en passagiers op hun dikke winterjas of donsjack uit te trekken in de auto. Anders lopen ze bij ongevallen het risico op zware verwondingen.
28 nov 6:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
27 nov 16:18
Mensen met een lagere opleiding krijgen de hardste klappen van het coronavirus. Niet alleen tijdens de huidige uitbraak, maar ook in de toekomst, waarschuwt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
26 nov 8:52
Van alle universitaire opleidingen biedt tandheelkunde de meeste kans op werk én het hoogste salaris.
13 nov 8:17
Het aantal mensen dat jaagt op pedofielen neemt toe. Dat zegt TNO-onderzoeker Arnout de Vries, die al jarenlang onderzoek doet naar het fenomeen pedojagers, in een interview met De Telegraaf.
13 nov 1:30
Het komt bijna nooit voor dat een Kamerlid in de Tweede Kamer geen steun krijgt van andere Kamerleden om een motie in te dienen.
10 nov 13:30
Minister Arie Slob (Basis en Voortgezet Onderwijs) vindt niet dat scholen een verklaring moeten vragen van ouders waarin zij afstand nemen van homoseksualiteit.
10 nov 13:23
Mocht het veelbelovende vaccin tegen het coronavirus van Pfizer op de markt worden toegelaten, dan moet zeker 70 procent van de bevolking ermee worden ingeënt om het virus ook werkelijk helemaal uit te doven.
1 nov 13:51
Het wordt komende winter naar verwachting niet extreem koud. Weeronline verwacht normale temperaturen en een normale hoeveelheid neerslag.
14 okt 16:22
Minstens twee Nederlandse universiteiten voeren donderdag al een mondkapjesplicht in voor de eigen binnenruimten.
9 okt 8:21
De meeste moskeeën in de drie grote steden blijven open voor bezoekers tijdens het vrijdaggebed.
8 okt 17:35
De 25 burgemeesters die samen het Veiligheidsberaad vormen, maken zich "uiteraard" zorgen over de oplopende cijfers van het aantal coronabesmettingen.
1 okt 19:17
De coalitie en oppositiepartijen PvdA, GroenLinks, 50PLUS en SGP hebben donderdag een akkoord bereikt over de coronaspoedwet, zeggen ingewijden.
1 sep 20:27
Politiebond ACP pleit voor een herziening van het beleid rondom de coronaregels en coronaboetes.
28 aug 17:36
Het coronavaccin dat farmaceut Johnson & Johnson (J&J) bij dochterbedrijf Janssen in Leiden ontwikkelt, wordt getest op Nederlanders, Spanjaarden en Duitsers.
23 aug 14:31
Ruim twee jaar na de overwinning op Daesh in Irak hebben de Verenigde Staten zondag een belangrijke basis overgedragen aan de Iraakse veiligheidstroepen.
9 aug 20:52
De Taliban hebben positief gereageerd op het besluit van de grote Afghaanse volksraad 400 gevangen genomen strijders vrij te laten.
27 jul 16:17
Het aantal coronabesmettingen in de omgeving van Amsterdam is maandag flink gestegen ten opzichte van een dag eerder.
16 jul 7:33
In een Manifest voor het Vrije Woord keren zo’n negentig Nederlandse en Vlaamse academici, opiniemakers en politici zich tegen de 'afrekencultuur'.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi