Laatste nieuws over leiden
41 t/m 60 (van 85 artikelen)
19 mei 0:02
Revalidatieartsen waarschuwen dat mensen die extreem veel lachgas gebruiken, verlammingsverschijnselen kunnen krijgen. Dat meldt Nieuwsuur.
30 apr 15:47
De politie gaat toch geen stappen ondernemen tegen rapper Jebroer, na zijn videoclip Polizei waarin hij allerlei verkeersovertredingen begaat.
15 jan 15:35
Een 38-jarige huisarts uit Leiden die wordt verdacht van ontucht met onder anderen zeven jonge patiëntes, ontkent dat hij dat heeft gedaan.
14 sep 17:02
Een 38-jarige huisarts uit Leiden, die al werd verdacht van het betasten van kinderen in de privésfeer, wordt ook verdacht van ontucht met zeven minderjarige patiëntes.
21 aug 21:01
De politie houdt extra toezicht op een Islamitische basisschool in Leiden na een actie aan het begin van het schooljaar.
17 jul 14:01
De Marokkaanse minister van Communicatie en Cultuur, Mohammed Laarej, heeft de Arabische tak van France24 gevraagd om de fout die zij hebben gemaakt te corrigeren bij het uitzenden van beelden van protesten in Venezuela waarbij zij beweerden dat die in Al Hoceima plaatsvonden.
18 okt 12:55
Ambulances zijn in de twee grootste steden van Nederland relatief vaak te laat ter plaatse.
18 okt 12:51
De gemeente Leiden heeft maandag aangifte gedaan van de vernieling van een regenboogzebrapad in de stad.
10 okt 13:03
De leiding van de Leidse moskee Imam Malik is woedend na de uitzending van Undercover in Nederland gisteravond.
17 aug 16:02
Een groep jongeren in Leiden zegt klaar te zijn met moslims, de islam en asielzoekers en wil in verzet gaan.
13 apr 11:56
De man die dinsdagavond bij Schiphol Plaza werd aangehouden in verband met een 'verdachte situatie' zit ook woensdag nog vast. Dat liet de marechaussee woensdag weten.
10 mrt 18:46
Een goede registratie van incidenten tegen moslims is nodig.
9 mrt 11:29
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat donderdag in Leiden in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
25 aug 10:33
De jongen die maandagavond door een trein werd aangereden op station De Vink bij Leiden, wilde iets van het spoor oprapen en kwam niet meer op tijd op het perron.
10 jul 18:03
Het Islamitisch Centrum Imam Malik in Leiden toont zich uiterst gul tijdens deze mooie maand.
9 feb 13:39
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft maandag in Leiden gesproken met moskeebestuurders over een incident van afgelopen zaterdag.
9 feb 12:56
Geen goed woord heeft burgemeester Henri Lenferink van Leiden over voor de bezetting van een moskee in aanbouw in de stad op zaterdag.
7 feb 12:25
Onverlaten van het Identitair Verzet zijn zaterdagochtend op de aanbouw van moskee Al Hijra in Leiden geklommen.
30 jan 10:36
Ongeloofwaardig en shockerend. Zo noemde een studiegenoot van de gewapende man de bizarre situatie donderdagavond vlak voor het Achtuurjournaal tegenover de NOS.
26 nov 13:05
Na een uitzending van Opsporing Verzocht zijn vijftien tips binnengekomen over de mishandeling van een zwangere vrouw door een wielrenner, begin november in Leiden.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi