Laatste nieuws over Leren
1 t/m 15 (van 27 artikelen)
4 sep 11:49
Sad Lamjarred staat niet langer op de lijst van genomineerden voor de All Africa Music Awards (AFRIMA), gepland voor aankomende november in Ghana.
16 aug 21:31
Gewapend met knuppels willen tientallen jongeren de inwoners van Ain Nokbi in Fez beschermen tegen "tcharmil".
27 jul 11:04
Het project heeft als doel onderwijs en zelfontwikkeling te bevorderen.
12 okt 9:19
Het stuk heet F*ck the Police.
4 aug 10:00
Michelle Carter, een 20-jarige Amerikaanse vrouw die in 2014 haar toenmalige 18-jarige vriend aanspoorde zelfmoord te plegen, is donderdag veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf.
20 apr 13:15
Het Van Gogh Museum in Amsterdam wil beter in beeld komen bij jonge Amsterdammers met een Surinaamse, Turkse, Antilliaanse en Marokkaanse achtergrond. Bij een incident met een jonge Marokkaanse bezoeker afgelopen zomer hebben ze zich bij deze doelgroep alleen niet in een heel positief daglicht geplaatst.
3 mrt 16:16
De cultuur binnen de politie moet nodig veranderen.
21 feb 15:35
Lindsay Lohan was onlangs, volgens eigen zeggen, slachtoffer van etnisch profileren. De actrice werd gecontroleerd toen zij, met een hoofddoek, aankwam in Londen na een vlucht uit Turkije.
13 dec 21:00
Marokko bouwt stap voor stap aan haar immigratieproces.
7 dec 17:45
Mensen die menen dat de politie ze vanwege hun uiterlijk onterecht controleert kunnen dat vanaf woensdag melden via de app van de politie. Die wordt uitgebreid met een formulier voor klachten over het zogeheten etnisch profileren.
15 nov 22:04
In Marokko kan je alles verwachten, zo ook in Fès.
13 nov 14:05
DENK wil een onderzoek naar etnisch profileren door de Belastingdienst, de fiscale opsporingsdienst FIOD en de arbeidsinspectie.
1 nov 14:39
De politie mag op straat niet zomaar een willekeurig voertuig uitkiezen voor een verkeerscontrole op basis van uitsluitend de etnische of religieuze kenmerken of achtergronden van de bestuurder of inzittende.
27 sep 13:42
Nederlandse kledingmerken als C&A, Coolcat, G-Star, MEXX en Scotch & Soda liggen onder vuur in verband met de arbeidsomstandigheden van textielarbeiders in India, waar ze hun kleding laten maken.
30 aug 15:28
De Veenendaalse man die in maart opnieuw is opgepakt met een grote hoeveelheid kinderporno in zijn bezit, blijft vastzitten.
1 2 >

Populaire tags
marine
nabilb
caf
overleden
migranten
champions league
frankrijk
uefa
rechtbank
kroongetuige
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam