Laatste nieuws over libanon
1 t/m 20 (van 171 artikelen)
30 nov 22:22
Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben maandag het Libanese luchtruim geschonden door over de hoofdstad Beiroet en verschillende andere delen van het land te vliegen.
21 nov 12:28
Meer dan zestig gevangenen zijn zaterdag uit een Libanese gevangenis ontsnapt.
9 nov 15:29
De Syrische leider Bashar al-Assad hoopt dat de komende maanden veel vluchtelingen terugkeren naar zijn land.
29 okt 18:41
De wijnen worden op de markt gebracht in wijnwinkels, hotels, restaurants en vele andere populaire toeristencentra
26 okt 18:11
De humanitaire hulpmissie van het militaire veldhospitaal van Marokko dat begin augustus naar Libanon afreisde komt ten einde
22 okt 13:31
De Libanese oud-premier Saad Hariri is door president Michel Aoun uitgekozen om een nieuwe regering te vormen.
20 okt 19:18
Een Duitse rechtbank heeft het naturalisatieverzoek van een Libanese dokter afgewezen omdat hij geweigerd zou hebben handen te schudden met een vrouw
14 okt 19:20
De onderhandelingen zullen plaatsvinden onder toezicht van de Verenigde Naties (VN)
10 okt 0:54
Zeker vier mensen zijn vrijdagavond omgekomen door een ontploffing en brand in een brandstofdepot in een dichtbevolkte wijk in Beiroet.
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
23 sep 21:21
In zijn toespraak op de 75e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties riep de Saoedische koning op tot ontwapening en ontmanteling van Hezbollah in Libanon
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
13 sep 15:44
De Franse president Emmanuel Macron heeft er dit weekeinde bij politieke leiders in Libanon op aangedrongen nog deze week een nieuwe regering te vormen.
10 sep 17:47
In het havengebied van Beiroet is donderdag brand uitgebroken in een opslagplaats voor autobanden en olie.
5 sep 13:56
In Libanon vervliegt de hoop dat een maand na de verwoestende havenramp nog iemand levend onder het puin ligt in de buurt Gemmayzeh.
3 sep 21:51
Turkije heeft zich donderdag kritisch uitgelaten over de Franse president Emmanuel Macron vanwege zijn "respectloze" gedrag jegens een Franse journalist
3 sep 19:14
Het Libanese leger heeft bij de ingang van de haven van Beiroet een grote hoeveelheid van het explosieve ammoniumnitraat ontdekt.
3 sep 18:42
De Franse president Emmanuel Macron haalde dinsdagavond uit naar een journalist na een persconferentie in de Libanese hoofdstad Beiroet
1 sep 13:51
Tussen alle politieke ontmoetingen door heeft de Franse president Emmanuel Macron ook een bijzondere rendez-vous met Fairuz.
31 aug 23:10
De Franse president Emmanuel Macron heeft maandagavond na aankomst op het vliegveld van Beiroet de nieuwe premier Mustapha Adib opgeroepen zo snel mogelijk een regering te vormen die aan de slag gaat in Libanon.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi