Laatste nieuws over libanon
21 t/m 40 (van 183 artikelen)
10 okt 0:54
Zeker vier mensen zijn vrijdagavond omgekomen door een ontploffing en brand in een brandstofdepot in een dichtbevolkte wijk in Beiroet.
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
23 sep 21:21
In zijn toespraak op de 75e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties riep de Saoedische koning op tot ontwapening en ontmanteling van Hezbollah in Libanon
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
13 sep 15:44
De Franse president Emmanuel Macron heeft er dit weekeinde bij politieke leiders in Libanon op aangedrongen nog deze week een nieuwe regering te vormen.
10 sep 17:47
In het havengebied van Beiroet is donderdag brand uitgebroken in een opslagplaats voor autobanden en olie.
5 sep 13:56
In Libanon vervliegt de hoop dat een maand na de verwoestende havenramp nog iemand levend onder het puin ligt in de buurt Gemmayzeh.
3 sep 21:51
Turkije heeft zich donderdag kritisch uitgelaten over de Franse president Emmanuel Macron vanwege zijn "respectloze" gedrag jegens een Franse journalist
3 sep 19:14
Het Libanese leger heeft bij de ingang van de haven van Beiroet een grote hoeveelheid van het explosieve ammoniumnitraat ontdekt.
3 sep 18:42
De Franse president Emmanuel Macron haalde dinsdagavond uit naar een journalist na een persconferentie in de Libanese hoofdstad Beiroet
1 sep 13:51
Tussen alle politieke ontmoetingen door heeft de Franse president Emmanuel Macron ook een bijzondere rendez-vous met Fairuz.
31 aug 23:10
De Franse president Emmanuel Macron heeft maandagavond na aankomst op het vliegveld van Beiroet de nieuwe premier Mustapha Adib opgeroepen zo snel mogelijk een regering te vormen die aan de slag gaat in Libanon.
31 aug 14:40
De soennitische gemeenschap in Libanon heeft de ambassadeur van het land in Duitsland, Mustapha Adib, voorgedragen als premier en hij is door president Michel Aoun gevraagd een regering te vormen.
30 aug 21:56
De Libanese president Michel Aoun heeft een pleidooi gehouden voor de afkondiging van een "seculiere staat".
28 aug 11:33
De Franse president Emmanuel Macron wil Libanese politici onder druk zetten om een regering te vormen die noodzakelijke hervormingen kan doorvoeren.
27 aug 10:43
Libanon dreigt te verdwijnen als land, als er geen hervormingen worden doorgevoerd.
09:30
In Libanon begint vrijdag een gedeeltelijke lockdown van twee weken om de verspreiding van het gevreesde coronavirus tegen te gaan.
07:24
Nederlanders hebben inmiddels bijna 13 miljoen euro gedoneerd aan Beiroet, dat zo'n twee weken geleden werd getroffen door een zware explosie.
19 aug 17:12
Nog geen dag nadat de nieuwe muziekvideo van de Algerijnse Rai-legende werd gepubliceerd ontving de video veel kritiek van Algerijnse internetgebruikers
18 aug 12:52
Het Libanon-Tribunaal ziet geen bewijs dat de top van Hezbollah of de regering van Syrië rechtstreeks betrokken was bij de dodelijke aanslag op oud-premier Rafik Hariri van Libanon.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi