Laatste nieuws over libanon
81 t/m 100 (van 160 artikelen)
23 dec 8:33
De luchtverdediging van het Syrische leger heeft zondag raketten onderschept vanuit de richting van Israël en die gericht waren op doelen in Syrië, zeiden de staatsmedia.
9 dec 13:06
Bijna 50 miljoen kinderen zijn op de vlucht. Ongeveer 8,5 miljoen van hen zijn in het Midden-Oosten op de vlucht, onder wie 2,5 miljoen Syriërs.
26 nov 19:02
De Libanese premier Saad al-Hariri zei dinsdag dat hij geen premier wil zijn van een nieuwe regering. Hij stapte op 29 oktober op, maar is nog steeds premier.
23 okt 10:11
Israël zegt dat de drone is gecrasht tijdens 'routinematige beveiligingsactiviteiten' boven Zuid-Libanon
18 okt 11:03
uizenden Libanezen zijn donderdag en vrijdag de straat opgegaan om te demonstreren. Ze blokkeren wegen met brandende banden en verzamelen zich bij regeringsgebouwen.
9 sep 8:21
In Libanon heeft Hezbollah naar eigen zeggen een Israëlische militaire drone vernietigd. Dat is gebeurd in de plaats Ramyah in het zuiden van Libanon, meldt het televisiestation AL-Manar.
6 sep 11:08
Het goede nieuws komt net op tijd voor het begin van het schooljaar.
1 sep 17:06
De spanning aan de grens tussen Israël en Libanon is verder opgelopen.
28 aug 15:43
De Palestijnse jongen uit Libanon is kort na zijn aankomst op Boston Airport weer uit de Verenigde Staten verbannen.
27 aug 8:11
De twee drones van Israël die zijn neergestort in de Libanese hoofdstad Beiroet bevatten explosieven. Dat zegt de Libanese beweging Hezbollah nadat experts een van de twee drones heeft onderzocht.
26 aug 22:52
De president van Libanon heeft woedend gereageerd op een incident met drones bij hoofdstad Beiroet. Staatshoofd Michel Aoun sprak in een ontmoeting met VN-gezant Jan Kubis van een oorlogsverklaring.
26 aug 8:14
Israël heeft maandagmorgen luchtaanvallen uitgevoerd op stellingen van een Palestijnse verzetsbeweging in Libanon, vlak bij de grens met Syrië.
25 aug 20:22
De Israëlische drones die in de nacht van zaterdag op zondag zijn neergestort in Libanese hoofdstad Beiroet zijn niet neergehaald door Hezbollah, zegt Sayyed Hassan Nasrallah, de leider van de Libanese beweging.
25 aug 11:08
Een Israëlische drone is in de nacht van zaterdag op zondag neergestort in een door Hezbollah gedomineerde voorstad in het zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet.
9 jul 21:05
De VS hebben drie prominente leden van de Libanese beweging Hezbollah op de lijst gezet van personen waartegen sancties van kracht zijn. Het gaat onder andere om twee parlementsleden.
1 jul 11:16
Bij Israëlische luchtaanvallen op Syrië zijn zeker zestien mensen, onder wie drie kinderen, gedood. Meer dan twintig mensen raakten gewond.
1 feb 12:34
Libanon heeft na ongeveer negen maanden weer een regering.
2 nov 13:05
Officieren uit Marokkanen zijn uitgenodigd als waarnemers.
5 dec 15:01
De Libanese premier Saad al-Hariri heeft dinsdag zijn zelf verklaarde aftreden herroepen.
15:09
De Libanese premier Saad Hariri heeft zijn aftreden op verzoek van president Michel Aoun opgeschort.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi