Laatste nieuws over libanon
121 t/m 140 (van 210 artikelen)
7 jun 3:33
Tijdens het eerste grote anti-regeringsprotest in Libanon in weken zijn volgens het Libanese Rode Kruis 48 mensen gewond geraakt. Elf demonstranten zijn naar het ziekenhuis gebracht.
1 jun 20:34
Het Oostenrijkse parlement heeft vrijdag unaniem een ​​resolutie aangenomen waarin de regering wordt opgeroepen Hezbollah tot terroristische groepering te verklaren.
9 mrt 13:10
Israël sloot vrijdag de landsgrenzen met Syrië en Libanon te midden van toenemende angst voor verspreiding van het coronavirus
8 mrt 13:09
Libanon kan zijn schulden niet meer betalen. Het land blijft maandag voor het eerst in gebreke wanneer het verplichtingen ten aanzien van leningen niet nakomt.
24 jan 21:51
In het zuidoosten van Turkije zijn vrijdag meerdere mensen om het leven gekomen doordat het gebied werd getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 6.8.
22 jan 9:17
Libanon heeft een nieuwe regering die wordt geleid door premier Hassan Diab. De vorming van het kabinet komt in een roerige periode met protesten en rellen in de hoofdstad Beiroet.
19 jan 11:23
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump afgeschilderd als een "mondiale onruststoker" en hem verweten de toestand in veel delen van de wereld te hebben verslechterd.
13 jan 17:59
Hezbollah-topman Nasrallah beloofde wraak te nemen op Israël na de moord op de Iraanse generaal Soleimani door de VS.
8 jan 7:49
De luchtmachtbasis in het Iraakse Ain al-Asad en mogelijk andere doelen in het land zijn getroffen door meerdere raketten.
3 jan 9:23
Israël heeft zijn leger in verhoogde staat van paraatheid gebracht naar aanleiding van de Amerikaanse aanval op de luchthaven van het Iraakse Baghdad en de dood van een Iraanse generaal.
23 dec 8:33
De luchtverdediging van het Syrische leger heeft zondag raketten onderschept vanuit de richting van Israël en die gericht waren op doelen in Syrië, zeiden de staatsmedia.
9 dec 13:06
Bijna 50 miljoen kinderen zijn op de vlucht. Ongeveer 8,5 miljoen van hen zijn in het Midden-Oosten op de vlucht, onder wie 2,5 miljoen Syriërs.
26 nov 19:02
De Libanese premier Saad al-Hariri zei dinsdag dat hij geen premier wil zijn van een nieuwe regering. Hij stapte op 29 oktober op, maar is nog steeds premier.
23 okt 10:11
Israël zegt dat de drone is gecrasht tijdens 'routinematige beveiligingsactiviteiten' boven Zuid-Libanon
18 okt 11:03
uizenden Libanezen zijn donderdag en vrijdag de straat opgegaan om te demonstreren. Ze blokkeren wegen met brandende banden en verzamelen zich bij regeringsgebouwen.
9 sep 8:21
In Libanon heeft Hezbollah naar eigen zeggen een Israëlische militaire drone vernietigd. Dat is gebeurd in de plaats Ramyah in het zuiden van Libanon, meldt het televisiestation AL-Manar.
6 sep 11:08
Het goede nieuws komt net op tijd voor het begin van het schooljaar.
1 sep 17:06
De spanning aan de grens tussen Israël en Libanon is verder opgelopen.
15:43
De Palestijnse jongen uit Libanon is kort na zijn aankomst op Boston Airport weer uit de Verenigde Staten verbannen.
27 aug 8:11
De twee drones van Israël die zijn neergestort in de Libanese hoofdstad Beiroet bevatten explosieven. Dat zegt de Libanese beweging Hezbollah nadat experts een van de twee drones heeft onderzocht.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi