Laatste nieuws over libie
1 t/m 20 (van 263 artikelen)
22 sep 12:49
Turkije heeft boos gereageerd op Europese sancties tegen een Turks bedrijf dat het VN-embargo tegen Libië zou schenden.
21 sep 17:47
De Europese Unie legt voor het eerst sancties op aan schenders van het wapenembargo voor Libië.
7 sep 17:26
De Verenigde Naties (VN) heeft tevredenheid geuit over de inspanningen van Marokko om te komen tot een ​​vreedzame oplossing voor de crisis in Libië.
20 aug 15:16
De man die zijn oudere broer hielp een bloedige zelfmoordaanslag te plegen in Manchester, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van minstens 55 jaar.
19 aug 20:21
Voor de kust van het Noord-Afrikaanse Libië zijn minstens 45 bootvluchtelingen verdronken die op weg waren naar Europa.
18 aug 14:01
De Libische regering zegt een overeenkomst te hebben gesloten met Qatar en Turkije.
1 jul 15:59
Frankrijk trekt zich tijdelijk terug uit een NAVO-missie in de Middellandse Zee. De Fransen eisen een reactie van de NAVO-top over hun bezorgdheid over de rol van Turkije in de missie.
21 jun 13:20
De steekpartij zaterdag in het Engelse Reading, waardoor drie mensen omkwamen en drie anderen gewond raakten, was een terreurdaad.
12 jun 15:56
Een Turkse journaliste die bekendstaat als kritisch tegenover de regering, is op bevel van een rechtbank in Ankara vastgezet terwijl er een onderzoek naar haar loopt.
6 jun 13:27
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar stemt zaterdag in met een wapenstilstand. Hij zou die ondertekenen in de Egyptische hoofdstad Caïro, zo melden twee diplomaten.
4 jun 11:15
Het leger van de internationaal erkende regering in Libië zegt dat het de controle over de hoofdstad Tripoli weer in handen heeft.
21 mei 13:06
Turkije zal hard terugslaan bij een aanval op Turkse doelen in Libië.
8 mei 17:01
De Europese Unie veroordeelt een raketaanval uitgevoerd door de troepen van krijgsheer Khalifa Haftar op de Libische hoofdstad Tripoli.
6 mei 3:47
De Italiaanse autoriteiten hebben het Duitse reddingsschip de Alan Kurdi aan de ketting gelegd, omdat het schip niet aan alle maatstaven zou voldoen.
27 apr 18:56
Gezondheidsautoriteiten in verschillende Arabische landen bevestigden vandaag nieuwe besmettingen en sterfgevallen als gevolg van het longvirus COVID-19.
7 apr 13:15
Gezondheidsautoriteiten in verschillende Arabische landen bevestigden dinsdag nieuwe besmettingen en sterfgevallen als gevolg van het longvirus COVID-19.
27 feb 18:48
Volledig in lijn met wat deze gloednieuwe lichting in de groepsfase neer had gezet, lukte het deze mannen afstand te doen van hun Libische opponent.
19:51
De strijdende partijen in Libië zijn een wapenstilstand overeengekomen. Het akkoord moet nog wel worden voorgelegd aan de leiders van de partijen die al maandenlang een bloedige strijd uitvechten in het land.
21 feb 9:47
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar staat open voor een wapenstilstand met Fayez al-Serraj, de internationaal erkende premier van Libië
11 feb 16:19
De rechtszaak is aangespannen bij de federale rechtbank en eist $1 miljard schadevergoeding voor nabestaanden
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi