lifestyle
5 dec 16:24
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
4 dec 14:06
ok acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik leggen Ali B het vuur na aan de schenen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
4 dec 11:48
Saoediërs namen de opmerking van de rapper niet licht op en reageerden fel op de tweet van de Amerikaanse auto-tune-veteraan.
4 dec 8:20
Acteur Bilal Wahib heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie Red Light, die wordt geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn.
3 dec 16:22
Ook dit jaar strijden de jonge vrouwen om de felbegeerde titel Miss Amazigh.
3 dec 10:11
De Amerikaanse studio CBS gaat een televisieserie maken van het boek Bestsellerboy van Mano Bouzamour. Het boek wordt bewerkt tot een tiendelige Nederlandstalige serie met Nederlandse acteurs.
2 dec 16:18
Door het rijke culturele erfgoed van Tanger en Zuid-Spanje meren steeds meer cruiseschepen aan in de haven van Tanger.
29 nov 15:29
Marco Borsato vertrouwt Ali B. "met zijn leven". Dat vertelt de zanger in het lange gesprek dat hij had met FunX-dj Fernando Halman voor zijn podcast Real Talk.
29 nov 14:12
Rapper Sef komt binnenkort met zijn vijfde album met de titel El Salvador. Dat maakte hij vrijdag bekend bij de release van twee nieuwe tracks.
29 nov 14:10
Soundos El Ahmadi heeft donderdagavond noodgedwongen haar theatershow in Steenwijk moeten afzeggen. Vlak voor aanvang viel ze flauw waardoor de cabaretière niet kon optreden.
29 nov 12:06
Slechts 30% van de Marokkaanse vrouwen heeft toegang tot maandverband, vergeleken met 80% in Algerije en 85% in Tunesië.
29 nov 11:38
Het gaat beter met French Montana. De rapper deelt donderdag een foto uit het ziekenhuis waar hij vorige week werd opgenomen met hartklachten.
28 nov 20:06
Rappers Boef, Lil’ Kleine en Donnie, maar ook zangers Gerard Joling en Samantha Steenwijk en voetbalster Jackie Groenen maken dit jaar kans op de titel Dom Bontje.
28 nov 19:43
Rob Geus is toegevoegd aan het lijstje bekende Nederlanders die Ali B op de hak mogen nemen, werd donderdag bekendgemaakt.
28 nov 15:22
De film biedt perspectief op de situatie van de rechten van vrouwen in Marokko, volgens de directeur van het festival.
1 2 3 > >>

Populaire tags
afc ajax
wydad
hakim ziyech
frankrijk
raja
fc twente
botolapro
rabat
assist
corruptie
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi