lifestyle
12 dec 15:03
Een recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 60% van de Marokkaanse volwassenen seksuele problemen hebben door het gebruik van de smartphone in bed
11 dec 9:21
French Montana is na bijna twee weken weer vertrokken uit het ziekenhuis. De rapper werd maandagavond gespot bij een restaurant in Hollywood nadat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen.
10 dec 16:04
De Canadese zanger trad in 2018 op tijdens het Mawazine-festival in Marokko
6 dec 17:40
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
6 dec 11:54
Freek de Jonge denkt erover vluchtelingen in huis te nemen. De cabaretier zegt dit in een openhartig interview voor het tijdschrift AdRem dat vrijdag verschijnt.
5 dec 16:24
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
4 dec 14:06
ok acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik leggen Ali B het vuur na aan de schenen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
4 dec 11:48
Saoediërs namen de opmerking van de rapper niet licht op en reageerden fel op de tweet van de Amerikaanse auto-tune-veteraan.
4 dec 8:20
Acteur Bilal Wahib heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie Red Light, die wordt geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn.
3 dec 16:22
Ook dit jaar strijden de jonge vrouwen om de felbegeerde titel Miss Amazigh.
3 dec 10:11
De Amerikaanse studio CBS gaat een televisieserie maken van het boek Bestsellerboy van Mano Bouzamour. Het boek wordt bewerkt tot een tiendelige Nederlandstalige serie met Nederlandse acteurs.
2 dec 16:18
Door het rijke culturele erfgoed van Tanger en Zuid-Spanje meren steeds meer cruiseschepen aan in de haven van Tanger.
29 nov 15:29
Marco Borsato vertrouwt Ali B. "met zijn leven". Dat vertelt de zanger in het lange gesprek dat hij had met FunX-dj Fernando Halman voor zijn podcast Real Talk.
29 nov 14:12
Rapper Sef komt binnenkort met zijn vijfde album met de titel El Salvador. Dat maakte hij vrijdag bekend bij de release van twee nieuwe tracks.
29 nov 14:10
Soundos El Ahmadi heeft donderdagavond noodgedwongen haar theatershow in Steenwijk moeten afzeggen. Vlak voor aanvang viel ze flauw waardoor de cabaretière niet kon optreden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
uefa
champions league
israel
genocide
myanmar
afc ajax
bangladesh
internationaal gerechtshof
aung san suu kyi
hakim ziyech
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi