lifestyle
6 apr 16:21
Het Openbaar Ministerie in Egypte en de muzikantenvakbond zijn een onderzoek gestart naar zangeres Enas Ezz Eldeen
4 apr 10:17
De preventiemaatregelen rondom het coronavirus hebben wereldwijd gezorgd voor verlaten filmsets.
3 apr 16:34
Het veelbesproken 'coronalied' Zon is in geen velden of wegen te bekennen in de Single Top 100. Maar andere coronahits doen opnieuw goede zaken.
3 apr 13:27
Om het leven van alle thuiszittende filmliefhebbers een beetje leuker te maken, trakteren Pathé en Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een andere gratis film.
3 apr 12:53
Anouk zit nog steeds in Marrakech vanwege het coronavirus. Ze verveelt zich daar gelukkig niet, want elke dag maakt ze nieuwe muziek die ze via Instagram aan haar volgers laat horen.
2 apr 20:26
De Marokkaanse comedian Saïd Naciri liet op zijn Youtube-kanaal weten dat zijn broer besmet is met het coronavirus.
1 apr 14:16
De populaire serie Mocro Maffia krijgt een derde seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een gescripte serie tot nu toe.
31 mrt 15:43
De Egyptische zangeres Enas Ezz Eldeen maakte zondagavond bekend dat ze positief is getest op het coronavirus.
27 mrt 18:16
Een vrouw beweert dat French Montana haar twee jaar geleden heeft aangerand. De anonieme dame heeft donderdag een aanklacht tegen de rapper ingediend, melden Amerikaanse media.
23 mrt 17:26
Veel Nederlanders lijken nog niet alle maatregelen tegen het coronavirus even serieus te nemen. Vooral het afstand houden bleek moeilijk en de stranden, bossen en parken bleven druk bezocht.
20 mrt 14:10
Najib Amhali komt komend seizoen met een speciale show ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als cabaretier. De voorstelling gaat 25 jaar live! heten.
20 mrt 11:46
Zangeres Anouk zit nog steeds vast in Marokko. Zij plaatste vrijdag weer een filmpje op Instagram waarin zij een update geeft van haar situatie.
19 mrt 16:46
Kickboxer Hari heeft op Instagram iedereen opgeroepen thuis te blijven om te helpen de verspreiding van het coronavirus in te dammen.
18 mrt 21:36
De coronacrisis heeft mogelijk ook gevolgen voor de beeldkwaliteit van streamingplatformen als Netflix. Een lagere kwaliteit moet overbelasting van het internet voorkomen.
18 mrt 14:03
nouk laat haar volgers weten dat ze voorlopig in Marrakech blijft. Het was "de moeilijkste beslissing ooit", zegt ze in een video op haar Instagram.
18 mrt 10:56
Anouk zit nog steeds vast in Marrakech vanwege het coronavirus.
18 mrt 9:31
Model en actrice Touriya Haoud (42) kreeg dit jaar te horen dat ze lymfeklierkanker heeft. Inmiddels heeft ze drie chemokuren ondergaan.
17 mrt 14:19
De tweede reeks van de misdaadserie Mocro Maffia gaat eerder van start dan gepland. Het nieuwe seizoen van de populaire serie, dat eigenlijk op 2 april zou beginnen, is vanaf vrijdag al te zien bij Videoland.
17 mrt 14:15
Anouk kan nu ze is gestrand in Marrakech vanwege de coronacrisis op veel hulp rekenen.
16 mrt 12:41
Het jaarlijks evenement in Rabat trekt internationale beroemdheden
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi