Laatste nieuws over lockdown
1 t/m 20 (van 248 artikelen)
16 sep 10:43
De wereld is niet groener geworden na de lockdowns vanwege het coronavirus, staat in een rapport van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) van de Verenigde Naties.
5 aug 9:09
Het aantal coronabesmettingen en doden als gevolg van het coronavirus hebben een nieuw record in de Australische stad Sydney bereikt, ondanks een bijna zes weken durende lockdown.
7 jul 9:28
De autoriteiten in de Australische deelstaat New South Wales hebben de lockdown in Sydney met een week verlengd.
2 jul 15:12
De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn heeft gezegd dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, niet meer in lockdown hoeven bij een nieuwe opleving van het virus.
26 jun 8:48
De Australische miljoenenstad Sydney gaat vanwege een uitbraak met de zeer besmettelijke Delta-variant van het coronavirus twee weken volledig in lockdown, hebben de autoriteiten zaterdag bekendgemaakt.
21 jun 19:36
In Turkije wordt de coronalockdown op 1 juli verder versoepeld.
18 jun 20:24
De Portugese hoofdstad Lissabon ging vrijdagmiddag op slot vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen.
9 jun 18:44
De Britse premier Boris Johnson vindt het nog te vroeg om te zeggen of in Engeland de laatste coronabeperkingen op 21 juni kunnen verdwijnen.
29 apr 19:07
In Turkije is de strengste lockdown tot nu toe in de coronacrisis begonnen. In de strijd tegen het virus gaat het hele land 2,5 week vrijwel helemaal op slot.
26 apr 21:08
Turkije gaat in de strijd tegen corona de komende weken vrijwel helemaal op slot.
25 apr 18:24
De Marokkaanse regering overweegt de coronamaatregelen verder aan te scherpen om te voorkomen dat het virus opnieuw om zich heen grijpt tijdens Eid ul-Fitr.
15 apr 9:59
De Duitse gezondheidsminister Jens Spahn heeft de deelstaten opgeroepen niet te wachten met veel strengere beperkingen op te leggen tot daar een wetswijziging voor is aangenomen.
9 apr 12:43
Het overleg dat bondskanselier Angela Merkel maandag met de deelstaten zou voeren over de coronamaatregelen gaat volgens Duitse media niet door.
7 apr 13:31
Bondskanselier Angela Merkel wil dat heel Duitsland in een strenge nationale lockdown gaat.
1 apr 21:20
Een bewijs van vaccinatie tegen het coronavirus is geen vrijbrief om gedurende de lockdown tussen steden te reizen.
1 apr 14:53
De Franse Tweede Kamer, de Nationale Vergadering, is zoals verwacht akkoord gegaan met weer een nationale lockdown vanaf zaterdag.
31 mrt 20:22
In de strijd tegen de derde golf van het coronavirus gaat heel Frankrijk vanaf zaterdag voor een maand weer in een strengere lockdown.
31 mrt 4:07
De avondklok gaat vanaf woensdagavond een uur later in. Nederlanders mogen vanwege de zomertijd tot 22.00 uur op straat zijn.
29 mrt 19:13
De lockdown en avondklok die sinds 23 december in Marokko gelden worden wederom met twee weken verlengd.
24 mrt 14:44
België gaat weer verder op slot, nu vooral het aantal ziekenhuisopnames maar ook de besmettingen met het coronavirus blijven stijgen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi