Laatste nieuws over lockdown
21 t/m 40 (van 277 artikelen)
11 nov 9:57
Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert het kabinet om een korte lockdown in te voeren om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan.
19:00
Ook in Marokko heeft de lockdown vorig jaar geholpen om het aantal sterfgevallen door luchtvervuiling te verminderen.
30 okt 13:32
Ondanks de strenge coronarestricties die zaterdag in delen van Rusland van kracht zijn geworden, is het aantal nieuwe coronabesmettingen en het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van Covid-19 verder opgelopen.
28 okt 14:06
Moskou is begonnen aan zijn strengste lockdown in ruim een jaar.
23 okt 4:20
Het instellen van lockdowns op lokaal niveau "kan nodig zijn" om de coronapandemie in Nederland te bestrijden.
22 okt 5:09
In de Australische miljoenenstad Melbourne is er vrijdag (lokale tijd) een einde gekomen aan de lockdown omdat meer dan 70 procent van de bevolking volledig gevaccineerd is.
20 okt 19:24
Letland gaat als eerste land van de Europese Unie weer in lockdown vanwege dramatische coronacijfers.
20 okt 5:36
OMT-voorzitter Jaap van Dissel verwacht, ondanks oplopende besmettingscijfers, dat lockdown-maatregelen zoals winkel- of schoolsluiting of een avondklok komende winter niet nodig zijn.
4 okt 2:33
De Australische stad Melbourne heeft na zondag de twijfelachtige eer om de stad te zijn die wereldwijd het langst in lockdown heeft verkeerd vanwege corona.
16 sep 10:43
De wereld is niet groener geworden na de lockdowns vanwege het coronavirus, staat in een rapport van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) van de Verenigde Naties.
5 aug 9:09
Het aantal coronabesmettingen en doden als gevolg van het coronavirus hebben een nieuw record in de Australische stad Sydney bereikt, ondanks een bijna zes weken durende lockdown.
7 jul 9:28
De autoriteiten in de Australische deelstaat New South Wales hebben de lockdown in Sydney met een week verlengd.
15:12
De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn heeft gezegd dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, niet meer in lockdown hoeven bij een nieuwe opleving van het virus.
26 jun 8:48
De Australische miljoenenstad Sydney gaat vanwege een uitbraak met de zeer besmettelijke Delta-variant van het coronavirus twee weken volledig in lockdown, hebben de autoriteiten zaterdag bekendgemaakt.
21 jun 19:36
In Turkije wordt de coronalockdown op 1 juli verder versoepeld.
18 jun 20:24
De Portugese hoofdstad Lissabon ging vrijdagmiddag op slot vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen.
9 jun 18:44
De Britse premier Boris Johnson vindt het nog te vroeg om te zeggen of in Engeland de laatste coronabeperkingen op 21 juni kunnen verdwijnen.
29 apr 19:07
In Turkije is de strengste lockdown tot nu toe in de coronacrisis begonnen. In de strijd tegen het virus gaat het hele land 2,5 week vrijwel helemaal op slot.
26 apr 21:08
Turkije gaat in de strijd tegen corona de komende weken vrijwel helemaal op slot.
25 apr 18:24
De Marokkaanse regering overweegt de coronamaatregelen verder aan te scherpen om te voorkomen dat het virus opnieuw om zich heen grijpt tijdens Eid ul-Fitr.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi