Laatste nieuws over lodewijk asscher
1 t/m 20 (van 116 artikelen)
30 mrt 15:34
Voorzitter Khadija Arib sprak bij het afscheid van vertrekkende Tweede Kamerleden warme woorden uit voor haar voormalig partijleider Lodewijk Asscher.
20 mrt 0:29
PvdA-leider Lodewijk Asscher had niet moeten opstappen in januari, vindt partijprominent en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.
5 mrt 17:31
De procureur-generaal bij de Hoge Raad, Jos Silvis, ziet geen aanknopingspunten voor een strafrechtelijk onderzoek tegen ministers en staatssecretarissen in de toeslagenaffaire rond de kinderopvang.
1 mrt 1:52
"Waarom denkt u dat u wel kan blijven?" Met die vraag werd premier en VVD-lijsttrekker Mark Rutte geconfronteerd tijdens het live verkiezingsdebat van RTL.
19 jan 17:06
Kamerleden van verschillende partijen willen dat premier Mark Rutte nadrukkelijker kijkt naar zijn eigen rol in de toeslagenaffaire.
15 jan 13:47
Het kabinet treedt af vanwege het snoeiharde rapport over de toeslagenaffaire. Een bron binnen de coalitie meldt dat aan het ANP.
18:34
De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is niet in de race om de opvolger te worden van de donderdag afgetreden PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
16:15
De kans dat het kabinet aftreedt, is met het vertrek van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de PvdA alleen maar toegenomen.
15:28
Het vertrek van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de PvdA is "vreselijk, onnodig en onterecht", zegt Kamervoorzitter Khadija Arib, tevens nummer twee op de lijst van de partij.
14:44
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) vindt dat het lijsttrekkerschap een zaak van de partij is.
11:36
Lodewijk Asscher trekt zich terug als lijsttrekker voor de PvdA. De fractievoorzitter in de Tweede Kamer zegt dat in een videoboodschap op Facebook.
13 jan 15:03
De meeste kiezers vinden dat het kabinet mag aanblijven na de toeslagenaffaire. Maar er moeten volgens een groot deel wel consequenties zijn voor bepaalde ambtenaren of ministers.
9 jan 15:57
Een groep PvdA'ers, onder wie een aantal prominente leden, steunt het lijsttrekkerschap van Lodewijk Asscher, ondanks zijn rol in de affaire met de kinderopvangtoeslag.
7 jan 20:02
PvdA-leider Lodewijk Asscher ligt onder vuur bij een deel van de achterban.
08:49
Om scholen te verbieden nog langer leerlingen te weigeren op grond van levensbeschouwing, wil de Partij van de Arbeid de grondwet aanpassen.
5 nov 11:35
In de Tweede Kamer wordt eensgezind met afschuw gereageerd op het nieuws dat een Rotterdamse leraar is ondergedoken vanwege een cartoon die hij in de klas had hangen.
3 aug 18:40
De Tweede Kamer komt deze week niet vervroegd terug van zomerreces voor een debat over het coronabeleid van het kabinet.
2 aug 21:44
PvdA-leider Lodewijk Asscher is "zeer bezorgd" om het snel oplopende aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus.
7 jun 16:07
De bestrijding van racisme en discriminatie moet als het aan de PvdA ligt de verantwoordelijkheid van de minister-president worden. Dat zegt politiek leider Lodewijk Asscher.
3 jun 18:43
Huidig fractievoorzitter Lodewijk Asscher is volgend jaar opnieuw lijsttrekker voor de PvdA bij de Tweede Kamerverkiezingen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi