Laatste nieuws over lodewijk asscher
21 t/m 40 (van 100 artikelen)
21 apr 12:05
Jongeren vanaf 21 jaar gaan hetzelfde minimumloon verdienen als volwassenen.
12:27
Geert Wilders wilde tijdens zijn proces over de minder-Marokkanenuitspraak onder meer premier Rutte en vicepremier Asscher laten verhoren.
10 mrt 18:46
Een goede registratie van incidenten tegen moslims is nodig.
9 mrt 11:29
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat donderdag in Leiden in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
3 mrt 14:04
Vorige maand is er met grote haast een wetsvoorstel in de Tweede Kamer behandeld over het voornemen om het sociale zekerheidsverdrag tussen Marokko en Nederland op te zeggen.
1 mrt 11:24
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat zo snel mogelijk in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
29 feb 18:40
Het aantal aangiften van moskeeën vanwege dreigende brieven met daarop een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland, staat op twintig.
26 feb 11:20
Het kabinet gaat salafistische organisaties in kaart brengen, maar ze worden niet verboden.
12:52
Discriminatie op de arbeidsmarkt moet strenger worden aangepakt. Dat zei minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) donderdag.
9 feb 15:12
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) ontving de afgelopen tijd nogal wat hatelijke opmerkingen op sociale media.
14 jan 12:12
Nederland wil graag een aangepast verdrag met Marokko over Nederlandse uitkeringen aan teruggekeerde Marokkanen, maar de klok tikt.
17 dec 17:29
Het inburgeringsexamen dat buitenlanders moeten maken voordat ze naar ons land kunnen komen voor een huwelijk of gezinshereniging, wordt goedkoper.
16 dec 14:06
Het overleg met Marokko over het socialezekerheidsverdrag is uiteindelijk toch nog mislukt. Dat meldt minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) dinsdag in een brief aan de Kamer.
19 nov 10:45
Premier Mark Rutte blijft erbij dat Nederland "in oorlog" is met terreurbeweging Daesh
30 sep 10:51
Nederland en Marokko hebben een akkoord gesloten dat er toe gaat leiden dat Nederlandse uitkeringen voor Marokkaanse-Nederlanders in Marokko met tientallen procenten worden verlaagd.
1 sep 10:50
De VVD wil het socialezekerheidsverdrag met Marokko zo snel mogelijk opzeggen.
17 jun 17:17
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken denkt dat hij voor 1 september een akkoord kan bereiken met Marokko over een aanpassing van het socialezekerheidsverdrag.
16 jun 17:24
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken wil meer tijd om het met Marokko eens te worden over een aanpassing van het sociale zekerheidsverdrag.
16 jun 16:11
Minister Lodewijk Asscher, in het kabinet verantwoordelijk voor integratie, is geschokt door de uitkomsten van een onderzoek naar de oorzaken van antisemitisme onder jongeren.
3 jun 12:59
Imams die vanuit het buitenland naar Nederland komen, krijgen misschien een cursus voordat ze hier mogen preken.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi