Laatste nieuws over lodewijk asscher
41 t/m 60 (van 102 artikelen)
16 jun 16:11
Minister Lodewijk Asscher, in het kabinet verantwoordelijk voor integratie, is geschokt door de uitkomsten van een onderzoek naar de oorzaken van antisemitisme onder jongeren.
3 jun 12:59
Imams die vanuit het buitenland naar Nederland komen, krijgen misschien een cursus voordat ze hier mogen preken.
11 mei 19:18
Een nieuwe campagne van de rijksoverheid moet voorkomen dat allochtone jongeren tegen hun zin worden uitgehuwelijkt in Marokko, Turkije of een ander land van herkomst.
6 mei 16:12
Binnen enkele weken verwachten Nederland en Marokko tot een aanpassing van het socialezekerheidsverdrag te komen.
8 apr 13:04
De al vier eeuwen durende relatie tussen Nederland en Marokko lijdt onder het Nederlandse plan om het socialezekerheidsverdrag met Marokko op te zeggen.
1 apr 17:06
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) vindt dat de overheid wel degelijk een belangrijke rol heeft bij het tegengaan van discriminatie.
31 mrt 15:56
Het kabinet gaat zich extra richten op de jeugdwerkloosheid onder migrantenjongeren.
25 mrt 21:43
Nederland en Marokko kunnen veel voor elkaar betekenen in de strijd tegen radicalisering.
21 mrt 16:51
,,Deze cijfers moeten ons allemaal wakker schudden. We zullen discriminatie nooit accepteren.'' Zo reageert minister Lodewijk Asscher (Integratie) zaterdag op het bericht dat allochtonen slecht af zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt.
20 mrt 17:08
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) gaat volgende week twee dagen naar Marokko voor gesprekken over integratie en de bestrijding van radicalisering.
16 mrt 12:30
PVV-leider Geert Wilders komt ,,soms wel heel dichtbij haatprediken''. Dat zei vicepremier en PvdA-minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) zaterdag in een interview met nieuwssite NU.nl.
13 mrt 12:21
De geruchtmakende tweet van een hoge justitieambtenaar dat Daesh een zionistisch complot is, blijft volgens integratieminister Lodwijk Asscher ,,verwerpelijk''.
18 feb 17:57
Minister Lodewijk Asscher (Integratie) vindt het ook een verantwoordelijkheid van de islamitische samenleving zelf om buitenlandse haatpredikers uit Nederland te weren.
17 feb 16:46
"Er is geen Nederland denkbaar zonder Nederlandse joden. Onze geschiedenis is verbonden, onze toekomst zal dat ook zijn."
9 feb 13:39
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft maandag in Leiden gesproken met moskeebestuurders over een incident van afgelopen zaterdag.
6 feb 15:47
De rijksoverheid gaat schoonmakers in dienst nemen. Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met afspraken die hierover met de vakbonden zijn gemaakt.
3 feb 22:00
Iedereen in Nederland moet in vrijheid en veiligheid zijn geloof kunnen uitdragen.
22 jan 15:00
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) gaat bekijken of er bij de inburgering van nieuwkomers in Nederland meer aandacht moet zijn voor de vrijheid van meningsuiting.
17 jan 18:49
Vicepremier Lodewijk Asscher van de PvdA heeft het op een congres van zijn partij in Utrecht opgenomen voor moslims in Nederland.
9 jan 12:19
Vicepremier Lodewijk Asscher is na de aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs niet anders over moslims gaan denken.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italiƫ
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syriƫ
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi