Laatste nieuws over lodewijk asscher
61 t/m 80 (van 111 artikelen)
13 mrt 12:21
De geruchtmakende tweet van een hoge justitieambtenaar dat Daesh een zionistisch complot is, blijft volgens integratieminister Lodwijk Asscher ,,verwerpelijk''.
17:57
Minister Lodewijk Asscher (Integratie) vindt het ook een verantwoordelijkheid van de islamitische samenleving zelf om buitenlandse haatpredikers uit Nederland te weren.
17 feb 16:46
"Er is geen Nederland denkbaar zonder Nederlandse joden. Onze geschiedenis is verbonden, onze toekomst zal dat ook zijn."
9 feb 13:39
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft maandag in Leiden gesproken met moskeebestuurders over een incident van afgelopen zaterdag.
6 feb 15:47
De rijksoverheid gaat schoonmakers in dienst nemen. Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met afspraken die hierover met de vakbonden zijn gemaakt.
3 feb 22:00
Iedereen in Nederland moet in vrijheid en veiligheid zijn geloof kunnen uitdragen.
22 jan 15:00
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) gaat bekijken of er bij de inburgering van nieuwkomers in Nederland meer aandacht moet zijn voor de vrijheid van meningsuiting.
17 jan 18:49
Vicepremier Lodewijk Asscher van de PvdA heeft het op een congres van zijn partij in Utrecht opgenomen voor moslims in Nederland.
9 jan 12:19
Vicepremier Lodewijk Asscher is na de aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs niet anders over moslims gaan denken.
10:59
Het kabinet bekijkt een verbod van partijen die de sharia willen invoeren en de democratische rechtsorde omver willen werpen.
3 dec 18:15
Organisaties van Marokkanen, Turken, Koerden en Alevieten in Nederland gaan er alles aan doen om te voorkomen dat spanningen in het Midden-Oosten naar Nederland worden geïmporteerd.
27 nov 14:00
De uitspraken van PVV-Kamerlid Machiel de Graaf over moslims zijn 'verwerpelijk en schandelijk'.
27 nov 13:53
De integratie in de Nederlandse samenleving blijft 'verontrustend achter'. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zei dat donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van zijn begroting.
25 nov 12:29
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) begrijpt heel goed waarom een groep politiek actieve Turkse jongeren baalt van een onderzoek waaruit blijkt dat er in hun kring massale steun zou bestaan voor bewegingen als IS.
24 nov 13:23
De Groep Kuzu/Öztürk doet niet mee aan het debat over de begroting van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) deze week.
21 nov 13:54
De komst van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa zorgt in een aantal bedrijfstakken voor verdringing van Nederlandse werknemers.
14 nov 16:17
Een groep politiek actieve Turkse jongeren herkent zich absoluut niet in een onderzoek waaruit blijkt dat er in hun kring massale steun bestaat voor bewegingen als Daesh.
14 nov 0:08
PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk zijn donderdag uit de Tweede Kamerfractie gezet.
28 okt 12:30
De overheid bemoeit zich niet met de manier waarop Sinterklaas wordt gevierd.
10 okt 15:31
Het kabinet wil het verdrag met Marokko over uitkeringen opzeggen. De onderhandelingen met het land over het aanpassen van het zogenoemde socialezekerheidsverdrag zijn mislukt.
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi