Laatste nieuws over lodewijk asscher
61 t/m 80 (van 116 artikelen)
31 mrt 15:56
Het kabinet gaat zich extra richten op de jeugdwerkloosheid onder migrantenjongeren.
25 mrt 21:43
Nederland en Marokko kunnen veel voor elkaar betekenen in de strijd tegen radicalisering.
21 mrt 16:51
,,Deze cijfers moeten ons allemaal wakker schudden. We zullen discriminatie nooit accepteren.'' Zo reageert minister Lodewijk Asscher (Integratie) zaterdag op het bericht dat allochtonen slecht af zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt.
20 mrt 17:08
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) gaat volgende week twee dagen naar Marokko voor gesprekken over integratie en de bestrijding van radicalisering.
16 mrt 12:30
PVV-leider Geert Wilders komt ,,soms wel heel dichtbij haatprediken''. Dat zei vicepremier en PvdA-minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) zaterdag in een interview met nieuwssite NU.nl.
13 mrt 12:21
De geruchtmakende tweet van een hoge justitieambtenaar dat Daesh een zionistisch complot is, blijft volgens integratieminister Lodwijk Asscher ,,verwerpelijk''.
18 feb 17:57
Minister Lodewijk Asscher (Integratie) vindt het ook een verantwoordelijkheid van de islamitische samenleving zelf om buitenlandse haatpredikers uit Nederland te weren.
17 feb 16:46
"Er is geen Nederland denkbaar zonder Nederlandse joden. Onze geschiedenis is verbonden, onze toekomst zal dat ook zijn."
9 feb 13:39
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft maandag in Leiden gesproken met moskeebestuurders over een incident van afgelopen zaterdag.
6 feb 15:47
De rijksoverheid gaat schoonmakers in dienst nemen. Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met afspraken die hierover met de vakbonden zijn gemaakt.
3 feb 22:00
Iedereen in Nederland moet in vrijheid en veiligheid zijn geloof kunnen uitdragen.
22 jan 15:00
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) gaat bekijken of er bij de inburgering van nieuwkomers in Nederland meer aandacht moet zijn voor de vrijheid van meningsuiting.
17 jan 18:49
Vicepremier Lodewijk Asscher van de PvdA heeft het op een congres van zijn partij in Utrecht opgenomen voor moslims in Nederland.
9 jan 12:19
Vicepremier Lodewijk Asscher is na de aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs niet anders over moslims gaan denken.
18 dec 10:59
Het kabinet bekijkt een verbod van partijen die de sharia willen invoeren en de democratische rechtsorde omver willen werpen.
3 dec 18:15
Organisaties van Marokkanen, Turken, Koerden en Alevieten in Nederland gaan er alles aan doen om te voorkomen dat spanningen in het Midden-Oosten naar Nederland worden geïmporteerd.
27 nov 14:00
De uitspraken van PVV-Kamerlid Machiel de Graaf over moslims zijn 'verwerpelijk en schandelijk'.
27 nov 13:53
De integratie in de Nederlandse samenleving blijft 'verontrustend achter'. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zei dat donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van zijn begroting.
25 nov 12:29
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) begrijpt heel goed waarom een groep politiek actieve Turkse jongeren baalt van een onderzoek waaruit blijkt dat er in hun kring massale steun zou bestaan voor bewegingen als IS.
24 nov 13:23
De Groep Kuzu/Öztürk doet niet mee aan het debat over de begroting van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) deze week.
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi