Laatste nieuws over londen
1 t/m 20 (van 195 artikelen)
19 aug 23:39
De Verenigde Staten beloven de Britse regering niet te streven naar de doodstraf voor twee Daesh-terroristen die mensen onthoofden.
24 jul 13:31
De Britse premier en hersteld coronapatiënt Boris Johnson heeft iedereen opgeroepen zich in de aanloop naar de winter te laten inenten tegen griep.
18 jul 9:03
Een agent van de politie in Londen is vrijdag geschorst nadat een video was opgedoken waarop te zien is dat hij een zwarte verdachte met zijn knie in bedwang hield.
9 jul 20:57
Een man uit het Engelse Luton die eerder nog onder een veroordeling voor een aanslag bij Buckingham Palace wist uit te komen, moet nu alsnog de cel in.
21 jun 13:20
De steekpartij zaterdag in het Engelse Reading, waardoor drie mensen omkwamen en drie anderen gewond raakten, was een terreurdaad.
21 jun 3:16
Door een steekpartij in een park in de Engelse stad Reading zijn drie mensen om het leven gekomen en drie mensen gewond geraakt.
14 jun 4:44
De politie in Londen heeft zaterdag meer dan 100 mensen gearresteerd nadat er ongeregeldheden uitbraken na een nieuwe middag van demonstraties tegen racisme. Ten minste zes agenten zijn lichtgewond geraakt.
13 jun 19:43
De onrust in Londen neemt toe na de protesten van zaterdag. De politie had opdracht geven alle protestacties in de hoofdstad om 18.00 uur Nederlandse tijd te beëindigen, maar dat verbod wordt volgens Britse media door veel mensen genegeerd.
28 mei 18:56
In navolging van andere Europese landen voert Groot-Brittannië maandag een reeks versoepelingen van de coronamaatregelen in.
13 mei 11:51
De versoepeling van lockdownmaatregelen heeft in Londen geleid tot grote drukte in het openbaar vervoer.
27 apr 14:37
Twee jonge kinderen zijn om het leven gekomen door een steekpartij in een woning in de Britse hoofdstad Londen.
20:55
De na zijn coronabesmetting zo goed als herstelde Britse premier Boris Johnson is zondag teruggekeerd in zijn ambtswoning op Downing Street 10 in Londen.
16 apr 16:17
In het Verenigd Koninkrijk is het aantal mensen dat aan het coronavirus is overleden de 13.000 gepasseerd.
9 apr 9:13
De Britse bevolking krijgt donderdag waarschijnlijk te horen dat het land nog zeker drie weken op slot blijft vanwege het coronavirus, meldden Britse media.
8 apr 9:15
De Britse premier Boris Johnson heeft een tweede nacht doorgebracht op de intensive care en is in een stabiele toestand nadat hij zuurstofondersteuning had gekregen na complicaties van het coronavirus.
7 apr 18:19
In het Verenigd Koninkrijk zijn in 24 uur tijd 786 sterfgevallen als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Het is de grootste toename tot nu toe.
6 apr 22:11
De Britse premier Boris Johnson is overgeplaatst naar de intensivecareafdeling van het ziekenhuis waar hij was opgenomen wegens een besmetting met het coronavirus.
18 mrt 18:57
Het aantal sterfgevallen door het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk is woensdag gestegen met 32 tot 104. Dat zei de Nationale Gezondheidsdienst (NHS) in het land.
10 mrt 14:14
Een 40-jarige man uit Londen is de tweede patiënt in de wereld die van een besmetting met het hiv-virus is genezen. Dat meldde de BBC dinsdag.
4 mrt 11:37
Een Britse rechtbank heeft jarenlange gevangenisstraffen opgelegd aan drie Roemenen die door een muur boorden om in Londen het pand van een juwelier te plunderen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi