Laatste nieuws over londen
61 t/m 80 (van 195 artikelen)
19 jun 3:32
In de nacht van zondag op maandag is in Londen opnieuw een auto ingereden op voetgangers.
18 jun 18:01
De dodelijke torenbrand in Londen had volgens de burgemeester van de Britse hoofdstad voorkomen kunnen worden.
17 jun 20:01
Het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken meldde gisterenavond al in een verklaring dat er 7 Marokkaanse slachtoffers zijn te betreuren na de brand in de Grenfell-woontoren in Londen. Vandaag werden zes van deze slachtoffers officieel geïdentificeerd.
16 jun 15:35
Het aantal mensen dat is omgekomen bij de brand woensdag in een flatgebouw in Londen is vrijdag naar dertig verhoogd. De politie van de Britse hoofdstad maakte dit bekend.
14 jun 20:54
Het dodental van de grote brand in een flatgebouw in Londen is inmiddels opgelopen naar twaalf, maar dit aantal had volgens de lokale bewoners een stuk hoger kunnen zijn als moslims die nog laat op waren voor suhoor geen alarm hadden geslagen.
14 jun 13:46
Zeker zes mensen zijn om het leven gekomen door de brand in een torenflat in Londen. De politie verwacht dat het dodental verder oploopt.
4 jun 21:35
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept moskeebesturen op om tijdens ramadannachtgebeden stil te staan bij de aanslagen, doden en gewonden in Londen.
4 jun 0:52
Op de London Bridge in Londen heeft zich zaterdagavond een ernstig incident voorgedaan.
1 mei 14:04
In het oosten van Londen zijn drie vrouwen opgepakt op verdenking van het voorbereiden van terreurdaden.
10:34
De Marokkaanse atleet Abdelhadi El Harti eindigde gisteren als tweede in de Paralympische Marathon in Londen met een tijd van 2:29:38.
19:15
Tienduizenden mensen hebben zaterdag in Londen gedemonstreerd tegen een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.
24 mrt 14:35
Koning Mohammed VI heeft gisteren een boodschap gestuurd waarin hij zijn diepe medeleven en die van de Marokkaanse bevolking overbracht aan de Britse premier, Theresa May, vanwege het bloedbad woensdag buiten het Britse Parlement.
23 mrt 14:20
Daesh heeft donderdag de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Londen opgeëist. De terreurgroep deed dat via het 'persbureau' Amaq. Dat is gelieerd aan Daesh.
23 mrt 12:53
De Britse veiligheidsdienst MI5 heeft ooit onderzoek gedaan naar de dader van de aanslag woensdag op Westminster Bridge in Londen.
22 mrt 21:15
Zeker vier mensen, onder wie de vermeende dader, zijn woensdag om het leven gekomen bij de aanslag buiten het Britse parlement.
22 mrt 18:08
De aanslag bij het parlementsgebouw in Londen leidde woensdagmiddag tot grote paniek. Getuigen spreken tegenover Britse media over gegil, gekrijs en tientallen vluchtende mensen.
22 mrt 17:30
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) van het ministerie van Veiligheid en Justitie zegt de situatie in Londen voortdurend in de gaten te houden.
20 feb 19:02
Voormalig Afrikaanse judo kampioen Rizlen Zouak gaf in november vorig jaar aan de judo sport te verlaten om een nieuwe wereld te ontdekken, de MMA (Mixed Martial Arts).
11 feb 13:44
Drake ontkent dat hij een bezoekster van zijn concert in Londen heeft gevraagd haar hoofddoek af te doen. Volgens de rapper had de vrouw een sjaal om haar hoofd. In een statement op Instagram hekelt hij de media die er mee aan de haal gingen.
14 okt 12:36
In de dierentuin van Londen is donderdagmiddag een gorilla ontsnapt. Het dier werd na enkele uren verdoofd en teruggebracht naar zijn verblijf.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi