Laatste nieuws over londen
101 t/m 120 (van 226 artikelen)
25 apr 10:34
De Marokkaanse atleet Abdelhadi El Harti eindigde gisteren als tweede in de Paralympische Marathon in Londen met een tijd van 2:29:38.
25 mrt 19:15
Tienduizenden mensen hebben zaterdag in Londen gedemonstreerd tegen een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.
24 mrt 14:35
Koning Mohammed VI heeft gisteren een boodschap gestuurd waarin hij zijn diepe medeleven en die van de Marokkaanse bevolking overbracht aan de Britse premier, Theresa May, vanwege het bloedbad woensdag buiten het Britse Parlement.
23 mrt 14:20
Daesh heeft donderdag de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Londen opgeëist. De terreurgroep deed dat via het 'persbureau' Amaq. Dat is gelieerd aan Daesh.
23 mrt 12:53
De Britse veiligheidsdienst MI5 heeft ooit onderzoek gedaan naar de dader van de aanslag woensdag op Westminster Bridge in Londen.
22 mrt 21:15
Zeker vier mensen, onder wie de vermeende dader, zijn woensdag om het leven gekomen bij de aanslag buiten het Britse parlement.
22 mrt 18:08
De aanslag bij het parlementsgebouw in Londen leidde woensdagmiddag tot grote paniek. Getuigen spreken tegenover Britse media over gegil, gekrijs en tientallen vluchtende mensen.
22 mrt 17:30
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) van het ministerie van Veiligheid en Justitie zegt de situatie in Londen voortdurend in de gaten te houden.
20 feb 19:02
Voormalig Afrikaanse judo kampioen Rizlen Zouak gaf in november vorig jaar aan de judo sport te verlaten om een nieuwe wereld te ontdekken, de MMA (Mixed Martial Arts).
11 feb 13:44
Drake ontkent dat hij een bezoekster van zijn concert in Londen heeft gevraagd haar hoofddoek af te doen. Volgens de rapper had de vrouw een sjaal om haar hoofd. In een statement op Instagram hekelt hij de media die er mee aan de haal gingen.
14 okt 12:36
In de dierentuin van Londen is donderdagmiddag een gorilla ontsnapt. Het dier werd na enkele uren verdoofd en teruggebracht naar zijn verblijf.
11 sep 23:11
Een verlamde vrouw in een robotpak heeft in Groot-Brittannië een halve marathon gelopen.
23 aug 12:31
Een onbekende heeft met drones geprobeerd om drugs en telefoons over de muren van een gevangenis in Londen te smokkelen.
4 aug 11:49
Burgemeester Sadiq Khan heeft de inwoners van Londen opgeroepen kalm, maar ook waakzaam te blijven na de dodelijke steekpartij van woensdagavond.
7 jul 13:47
De Britse aanval op Irak in 2003 was geen laatste redmiddel, want er waren wel degelijk manieren om de ontwapening van Irak af te dwingen via vreedzame middelen.
14 jun 18:33
De grootste ruwe diamant die in de laatste honderd jaar is gevonden, wordt eind deze maand geveild bij Sotheby's in Londen.
4 jun 9:51
De Amerikaanse bokslegende Muhammad Ali is op 74-jarige leeftijd overleden.
1 jun 13:02
Uit een peiling onder Britse burgers blijkt Marrakech een opmerkelijk populaire bestemming te zijn onder hoofdstedelingen.
20 mei 16:11
Vier vrouwen zijn vrijdag neergestoken op een parkeerplaats bij een Londense supermarkt. Een van hen verkeert in levensgevaar.
10 mei 14:19
De bekende rode bussen van Londen en andere steden zullen tijdens de aankomende Ramadan islamitische woorden zoals Subhan'Allah dragen. Het project komt van Islamic Relief.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi