Laatste nieuws over los angeles
1 t/m 20 (van 55 artikelen)
16 apr 9:59
Nadat ze vorig jaar zelf moest worden behandeld voor lymfeklierkanker, is Touriya Haoud een bedrijf gestart in hoofddeksels.
24 jan 2:09
De FBI heeft meer dan dertig vermiste kinderen, van wie er acht seksueel werden uitgebuit, teruggevonden in Los Angeles als onderdeel van Operatie Verdwenen Engelen.
31 dec 13:15
De grootste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis is woensdag overleden.
1 sep 16:53
De politie in Los Angeles heeft een zwarte man doodgeschoten die na een achtervolging en een handgemeen mogelijk een wapen wilde gebruiken.
2 jul 7:27
Het aantal besmettingen van het coronavirus in de Verenigde Staten is de afgelopen dag met een recordaantal van 52.898 toegenomen.
2 jul 1:26
Grote delen van Californië moeten weer op slot na een recordstijging van het aantal coronabesmettingen.
7 jun 7:58
De Amerikaanse president Donald Trump wilde deze week 10. 000 militairen inzetten in diverse steden om demonstraties tegen politiegeweld de kop in te drukken.
11 mrt 17:07
Een rechtbank in New York heeft de voormalige filmproducent Harvey Weinstein wegens aanranding en verkrachting veroordeeld tot een gevangenisstraf van 23 jaar.
26 jan 21:11
De Amerikaanse oud-basketballer Kobe Bryant (41) is om het leven is gekomen bij een crash met een helikopter in Calabasas. Dat meldt TMZ zondagavond.
11 jul 14:34
Rico Verhoeven heeft een duidelijke boodschap voor Badr Hari. "Bereid je voor, het is zover", zei hij tegen De Telegraaf over het gevecht tussen de twee. Eind dit jaar treffen Rico en Badr elkaar weer in de ring.
11 mei 13:59
Het Twitteraccount van Gigi Hadid is vrijdag even gekaapt. Een hacker verzond via het account enkele racistische tweets. Het Amerikaanse model kon de hack na een tijdje ongedaan maken.
10 mei 19:12
Kim Kardashian en Kanye West zijn ouders geworden van hun vierde kind. De draagmoeder van het koppel is bevallen van hun zoon.
24 jun 20:46
Roseanne Barr heeft wederom haar excuses aangeboden voor de tweet die haar vorige maand haar televisieserie kostte.
4 feb 11:31
Actrice Jennifer Aniston heeft in een interview in de talkshow van Ellen DeGeneres laten weten open te staan voor een reünie van de hitserie Friends.
30 nov 14:37
Terwijl Kanye West nog onder medisch toezicht staat, blijft zijn vrouw Kim Kardashian naast zijn zijde, maar zonder de kinderen. Dat meldt People.
20 nov 13:57
Janet Jackson heeft voor het eerst sinds ze in oktober in People haar zwangerschap bevestigde, weer iets van zich laten horen.
12 okt 13:13
De zwangere Janet Jackson en haar man Wissam Al Mana staan voor de keuze waar alle aanstaande ouders mee te maken krijgen: hoe gaat ons kindje heten?
15 sep 10:41
Kim Kardashian ontbreekt het niet aan ijdelheid. De tv-ster liet weten dat ze tijdens haar vakantie in Mexico liefst 6000 selfies maakte. Dat meldt Daily News.
1 sep 14:21
De beroemde Snapchat-gebruiker Mark Abdelli is in Marokko om een kandidaat of kandidate te zoeken voor wat de allereerste realityprogramma via Snapchat moet worden.
10 aug 13:38
De politie in Los Angeles heeft dinsdag (lokale tijd) toegegeven dat ze een fout heeft gemaakt door vorige maand een ongewapende donkere man dood te schieten.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi