Laatste nieuws over lyon
1 t/m 20 (van 57 artikelen)
11 jun 0:03
De man die dinsdag de Franse president Emmanuel Macron in zijn gezicht sloeg, moet vier maanden de gevangenis in.
8 jun 19:56
Een man heeft de Franse president Emmanuel Macron geslagen toen die een bezoek bracht aan het zuidwesten van Frankrijk.
1 mei 16:52
Duizenden mensen zijn zaterdag in verschillende Franse steden de straat opgegaan voor '1 mei-protesten'.
12 dec 19:33
Duizenden demonstranten gingen zaterdag in Frankrijk voor het derde opeenvolgende weekend de straat op om te protesteren tegen een controversiële veiligheidswet die het filmen van de politie zou beperken.
28 nov 18:47
In verschillende steden in Frankrijk zijn zaterdag vele duizenden mensen de straat opgegaan uit protest tegen een veiligheidswet die de verspreiding van beelden van het gezicht van een politieman strafbaar maakt.
13 aug 21:46
Franse moslims vrezen voor hun veiligheid en maken zich zorgen over de toenemende bedreigingen door extreemrechtse groeperingen in de regio
9 jan 18:26
Waar het tussen de speler zelf en het geïnteresseerde Al-Ittihad nog niet echt wil vlotten, dient er mogelijk een andere kans aan voor Younès Belhanda.
17 dec 12:36
Een mooie dag voor de algehele ontwikkeling van het Marokkaanse voetbal brak dinsdagochtend aan, in Lyon!
25 nov 12:47
Afgelopen vrijdag werd de deal beklonken tussen de nummer tien van de Botola Pro én de Ligue 1-formatie, met het oog op de jeugdopleidingen van beide clubs.
25 aug 15:06
Tegen de prominente islamdeskundige Tariq Ramadan, die ook in Nederland heeft gewerkt, is een nieuwe aanklacht wegens seksueel misbruik ingediend.
20 jul 2:36
In Frankrijk zijn wederom rellen uitgebroken na een gewonnen voetbalwedstrijd van Algerije. Het Algerijnse nationale elftal won vrijdagavond de Afrika Cup door Senegal met 0-1 te verslaan.
30 mei 17:02
De hoofdverdachte van de aanslag in Lyon heeft verklaard dat hij trouw heeft gezworen aan terreurbeweging Daesh. Dat hebben justitiebronnen donderdag verklaard.
30 mei 13:56
De belangrijkste verdachte van de aanslag in Lyon heeft volgens insiders bij justitie woensdagavond bekend dat hij de bom heeft gemaakt die vrijdag ontplofte bij een bakkerij. Het explosief met onder meer spijkers en schroeven zat in een papieren zak.
27 mei 17:06
In het onderzoek naar de bomaanslag in Lyon zijn maandag twee verdachten aangehouden. Een 24-jarige man die de politie in Lyon oppakte ziet het Openbaar Ministerie als de aanslagpleger.
24 mei 19:23
Door een explosie in een straat voor voetgangers in het centrum van Lyon zijn vrijdagmiddag zeker acht mensen gewond geraakt, de meeste niet ernstig. Volgens de autoriteiten verkeert niemand in levensgevaar.
11 mei 18:19
Bij een demonstratie van de 'gele hesjes' in Lyon zijn tien agenten gewond geraakt. Dat laat de politie van de Franse stad weten op Twitter.
20 apr 23:52
Kickbokser Badr Hari is voor negentien maanden geschorst wegens het overtreden van de dopingregels van de Dopingautoriteit.
20 feb 14:02
De rechtbank in Utrecht heeft Gillyon Emanuels woensdag ontslagen van rechtsvervolging.
25 jan 13:03
Al verloopt zijn carrière dit seizoen minder voorspoedig dan verwacht, aan interesse is er geen gebrek voor de aanvallende middenvelder.
12 jul 11:19
Waar AS Roma haar transfertarget bewust nog even in de wachtkamer heeft gezet, is Olympique Lyon op de achtergrond alvast bezig om een mogelijk vertrek van Nabil Fekir op te vangen.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi