Laatste nieuws over madrid
1 t/m 20 (van 484 artikelen)
24 nov 11:01
De Franse aanvaller Karim Benzema van Real Madrid is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van één jaar en het betalen van een boete van 75.000 euro.
4 okt 17:06
De voormalige Catalaanse separatistenleider en regiopremier Carles Puigdemont wordt vooralsnog niet door Italië aan Spanje overgeleverd.
24 sep 14:45
In Barcelona wordt bij het Italiaanse consulaat gedemonstreerd tegen de arrestatie van Carles Puigdemont, de voormalige leider van Catalonië.
6 sep 20:13
Marokko en Spanje gaan hun ambassadeurs in Madrid en Rabat veranderen om de "verzoening" tussen de twee landen te vergemakkelijken
2 sep 15:33
In Spanje zijn de opruimwerkzaamheden in volle gang na het noodweer van eerder deze week.
26 aug 12:52
Schotland stopt met de rechtszaak rond de uitlevering van de Catalaanse separatist Clara Ponsatí, omdat Ponsatí momenteel in België woont en dus buiten de jurisdictie van het Schotse hof is.
14 jul 16:18
De nieuwe Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares wil meteen beginnen met het herstellen van de betrekkingen met buurland Marokko.
13 jul 0:05
De Spaanse toeristische regio's Catalonië en Valencia komen met nieuwe maatregelen om de jongste golf van het coronavirus in te dammen.
6 jul 15:04
De Spaanse regio Catalonië legt het nachtleven nieuwe beperkingen op, omdat het aantal coronabesmettingen flink aan het stijgen is.
28 jun 19:06
De Spaanse pers meldt dat de Minister van Buitenlandse Zaken Arancha González Laya op het punt staat haar functie neer te leggen.
23 jun 18:22
Prinses Latifa, de dochter van de heerser van Dubai, heeft via haar advocaten een teken van leven gegeven.
22 jun 4:29
De Raad van Europa heeft Spanje maandag opgeroepen af te zien van verzoeken tot uitlevering van naar het buitenland gevluchte Catalaanse politici
21 jun 19:34
Madrid is bereid om oplossingen van Rabat inzake de Sahara-kwestie aan te horen.
8 jun 13:21
Spaanse havens zijn niet meegenomen in het plan voor de geleidelijke heropening van de Marokkaanse grenzen.
4 jun 19:18
Het Spaanse leger heeft Madrid gevraagd om de middelen om de grenscontroles in de enclaves Ceuta en Melilla en op eilanden in de Middellandse Zee te waarborgen.
28 mei 0:06
De diplomatieke onrust tussen Marokko en Spanje die er mede toe leidde dat duizenden migranten de Spaanse Noord-Afrikaanse enclave Ceuta bestormden, laait verder op.
25 mei 9:29
Hooggeplaatste Algerijnse militaire commandanten brachten maandag een bliksembezoek aan Spanje.
21 mei 19:09
De Marokkaanse ambassadeur voor Spanje Karima Benyaich zal niet terugkeren naar Madrid totdat de diplomatieke crisis tussen de twee landen is opgelost.
21 mei 15:07
Meer dan drie maanden na de regionale verkiezingen in Catalonië heeft de regio een nieuwe premier.
20 mei 19:50
De Spaanse minister van Defensie Margarita Robles Fernández heeft vandaag hard uitgehaald naar Rabat en de regering beticht van afpersing.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi