Laatste nieuws over madrid
21 t/m 40 (van 527 artikelen)
28 mrt 13:43
De oorlog in Oekraïne en de Europese energiemarkt staan op de agenda van het overleg dat premier Mark Rutte woensdag heeft met de Spaanse premier Pedro Sánchez.
23 mrt 17:01
De Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares verdedigde dinsdag voor de Senaat het nieuwe standpunt van de regering over de Marokkaanse Sahara.
23 mrt 16:38
De Spaanse regeringsleider Pedro Sanchez heeft vanuit Parijs de Europese Unie (EU) opgeroepen een prijslimiet aan te houden voor de aankoop van aardgas.
21 mrt 20:20
De president van de Canarische Eilanden, Ángel Víctor Torres, beschouwt de nieuwe fase in de betrekkingen tussen Spanje en Marokko als "goed nieuws".
21 mrt 19:06
De Spaanse regering zegt Algerije vooraf te hebben geïnformeerd over de steun voor het Marokkaanse autonomievoorstel voor de Sahara.
21 mrt 16:17
De Amerikaanse ambassadeur in Spanje, Julissa Reynoso Pantaleon, beschreef het Marokkaanse autonomieplan voor de Sahara als "voor rede vatbaar en haalbaar".
20 mrt 16:54
De Marokkaanse ambassadeur voor Spanje, Karima Benyaich, is zondag teruggekeerd naar haar post in Madrid.
21:13
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares zei vrijdag tijdens een persconferentie dat de crisis met Marokko "definitief" is beëindigd.
19:58
Het Polisario-Front zegt dat de Spaanse regering is gezwicht voor "politieke chantage" door Rabat.
17:21
De regering van Algerije heeft zaterdag haar ambassadeur in Spanje teruggeroepen voor overleg na het besluit van Madrid om Marokko te steunen in het geschil over de Westelijke Sahara.
18 mrt 17:48
De brief van de Spaanse premier Pedro Sanchez aan koning Mohammed VI is met "veel waardering" ontvangen in Rabat.
18 mrt 16:52
Spanje beschouwt het Marokkaanse autonomieplan voor de Sahara als "meest serieuze, realistische en geloofwaardige basis voor de beslechting van het geschil".
17 mrt 20:41
De Spaanse premier Pedro Sanchez is betrokken geweest bij de omstreden verwelkoming van Polisario-voorman Brahim Ghali.
10 mrt 19:30
De UEFA gaat het gedrag van voorzitter en eigenaar Nasser Al-Khelaïfi, sportdirecteur Leonardo en de club Paris Saint-Germain disciplinair onderzoeken.
8 mrt 20:46
De Catalaanse ambassade voor Noord-Afrika gaat verhuizen van Tunesië naar Marokko.
23 feb 22:26
De Spaanse regering is betrokken bij belemmeringen bij het onderzoek naar Polisario-leider Brahim Ghali.
20 jan 18:34
De Marokkaanse regering benadrukt dat het herstellen van de betrekkingen met Spanje veel duidelijkheid behoeft.
20 jan 18:03
De Spaanse Koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben een bezoek gebracht aan het Marokko-paviljoen op de Internationale toerismebeurs Fitur 2022.
17 jan 16:54
De Spaanse koning Felipe VI hoopt dat nieuwe betrekkingen tussen Marokko en zijn land een eind zullen maken aan de huidige diplomatieke crisis.
30 dec 20:47
De extreemrechtse partij VOX en Partido Popular (PP) in Melilla kunnen zich niet vinden in het standpunt van de federale regering inzake de Marokkaanse viskwekerij nabij de Chafarinas-eilanden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi