Laatste nieuws over maleisie
1 t/m 20 (van 54 artikelen)
25 nov 10:36
De Chinese vaccinontwikkelaar China National Biotec Group (CNBG) wil zijn coronavaccin op de markt brengen en heeft daar formeel toestemming voor gevraagd.
29 okt 17:17
Twitter heeft een bericht van de voormalige premier van Maleisië, Mahathir Mohamad, verwijderd, waarin hij schrijft dat moslims het recht hebben om Fransen te vermoorden.
5 dec 12:14
Zes mannen zijn in Maleisië veroordeeld tot een gevangenisstraf van een maand wegens het missen van het vrijdaggebed, meldt een lokale krant
15 mei 13:53
Een zestienjarig meisje in Maleisië heeft zelfmoord gepleegd nadat ze een poll met de vraag 'dood of leven' op Instagram had geplaatst. "Erg belangrijk, help me kiezen D/L", stond er bij het bericht.
21 dec 20:03
Er zijn ontmoetingen die ons leven totaal veranderen.
21 nov 21:03
El Othmani is momenteel op de 13e editie van het 'Islamic Economic Forum' in Maleisië.
19 nov 21:02
Het hoofd van de regering is vandaag naar Maleisië vertrokken.
28 aug 22:00
De Maleisische politie slaagde erin om een 19-jarige Marokkaanse vrouw te redden die gevangen werd gehouden en gedwongen om een seksslaaf te zijn door een mensenhandelbende in Kuala Lumpur, volgens de Maleisische nieuwswebsite The Star Online.
18 aug 21:07
Dennis Muhammad Abdullah trad afgelopen maandag in het Bukit Serene paleis in het Maleisische Johor Bahru in het huwelijk met prinses Aminah.
13 aug 18:45
Dennis Muhammad Abdullah uit Lisse treedt maandag in het Bukit Serene paleis in het Maleisische Johor Bahru in het huwelijk met prinses Aminah.
19 jul 21:01
Marokko en Maleisië hebben vandaag een overeenkomst getekend voor de gedeeltelijke afschaffing van visa voor burgers van beide landen.
30 apr 10:00
Maleisië is een ideale reisbestemming voor Islamitische reizigers en wellicht wel het meest moslimvriendelijke vakantieland.
28 apr 16:01
Tijdens een internationale design bijeenkomst in Kuala Lumpur viel een Marokkaanse onderzoeksgroep tweemaal in de prijzen.
13:03
Maleisië gaat de luchthaven en andere locaties van Kuala Lumpur onderzoeken op radioactief materiaal.
16 feb 13:05
De politie in Maleisië heeft een derde persoon, een man, aangehouden in verband met de moord op Kim Jong-nam. De halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un werd maandag op de luchthaven van Kuala Lumpur aangevallen en stierf later in een ziekenhuis.
26 nov 11:00
De Indonesische politie heeft een moslimextremist opgepakt die in bezit was van een grote hoeveelheid materiaal om bommen te maken.
11 apr 22:03
Bouwvakkers hebben in Maleisië mogelijk de grootste en zwaarste python in de geschiedenis gevangen.
8 mrt 11:50
Precies twee jaar na het verdwijnen van vlucht MH370 van Malaysia Airlines hebben de onderzoekers dinsdag niks nieuws te vertellen.
22 okt 15:31
De Maleisische politie is op zoek naar meerdere Chinezen die als toeristen op een strand van het eiland Borneo naaktfoto's maakten.
11 sep 17:21
De Maleisische politie heeft een 61-jarige man opgepakt die dreigde een vliegtuig op te blazen op de internationale luchthaven van Bayan Lepas.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi