Laatste nieuws over mali
1 t/m 20 (van 271 artikelen)
28 sep 20:47
Soedan en Oman gaan zich naar verluidt deze week voegen bij de landen die zich hebben voorgenomen de banden met de Joodse staat te normaliseren.
25 sep 15:06
Mali heeft na de staatsgreep van vorige maand weer een president. De voormalige minister van Defensie Bah N'Daw legde vrijdag de ambtseed af in de hoofdstad Bamako.
22 sep 15:23
Palestina heeft dinsdag afstand gedaan van haar recht om het roulerende voorzitterschap van de Arabische Liga op zich te nemen
19 sep 22:15
Honderden demonstranten kwamen vrijdag bijeen in Rabat om te protesteren tegen de voorgenomen betrekkingen tussen Israël en een aantal Arabische landen.
14 sep 13:38
Golfstaat Oman verwelkomt de door de VS onderhandelde normalisatie-overeenkomst tussen Bahrein en Israël.
20 aug 12:18
Frankrijk gaat ondanks de staatsgreep in Mali door met militaire operaties tegen jihadisten in dat land.
20 aug 0:02
De oppositie in het Afrikaanse land Mali, waar muitende militairen dinsdag de macht grepen, wil met de coupplegers werken aan een overgangsregering.
18 aug 20:18
De president van Mali, Ibrahim Boubacar Keïta, is dinsdag gearresteerd door soldaten die zich tegen hem verzetten.
13 aug 20:38
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi is daarmee de eerste Arabische leider die de normalisatie van de banden tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël verwelkomt
21:58
Malik Abdul Baset, een voormalig lid van hiphopformatie The Roots, is op 47-jarige leeftijd overleden.
23 jun 22:01
Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) snapt dat er onder agenten onvrede is over het beeld dat van hen wordt neergezet.
22 jun 11:15
"Doorgesnoven hooligans" hebben volgens premier Mark Rutte misbruik gemaakt van de demonstratie tegen de coronamaatregelen, die zondag plaatsvond op het Malieveld in Den Haag.
21 jun 22:24
De politie heeft zondag op en rond het malieveld in Den Haag ongeveer vierhonderd demonstranten aangehouden.
18 jun 15:37
De Inspectie Justitie en Veiligheid doet onderzoek naar de voorbereidingen van de politie op de antiracismedemonstraties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
12 jun 15:26
Frankrijk heeft een nieuwe samenwerking gelanceerd tussen Arabische, Europese en West-Afrikaanse landen om terroristische groeperingen in de Sahel te bestrijden.
5 jun 23:30
Het Franse leger heeft de leider van al-Qaeda in Noord-Afrika, Abdelmalek Droukdel, gedood. Dat heeft defensieminister Florence Parly vrijdag bekendgemaakt.
2 jun 18:50
De Palestijnse Autoriteit heeft alle overeenkomsten met Israël verbroken als gevolg van de annexatiedorst van de nieuwe noodregering van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
27 mei 2:33
Oxfam Novib vreest dat miljoenen mensen in Oost- en Centraal-Afrika getroffen worden door een enorme sprinkhanenplaag, met zwermen die 400 keer groter zijn dan de huidige die nu al voor veel ellende zorgen.
16:09
Malika El Maslouhi, Nora Attal en Tilila Oulhaj poseren voor de Bohemian Marrakech fotoshoot in de Britse Vogue
00:01
Gigi Hadid en Zayn Malik worden voor het eerst ouders. Dat vertellen ingewijden aan TMZ.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi