Laatste nieuws over mali
21 t/m 40 (van 365 artikelen)
10 jun 20:53
Frankrijk gaat flink minder militairen inzetten in de strijd tegen terrorisme in de West-Afrikaanse Sahel-regio.
9 jun 19:01
Zo'n 41 procent van de Marokkaanse bevolking zou steun betuigen aan de normaliseringsovereenkomst tussen Marokko en Israël.
7 jun 17:37
De Malinese kolonel Assimi Goita, die in negen maanden twee staatsgrepen leidde, is maandag ingezworen als interim-president van het Afrikaanse land.
5 jun 23:06
Het dodental van het bloedbad dat is aangericht in de plaats Solhan in het West-Afrikaanse Burkina Faso is opgelopen tot boven de 130, meldt de regering.
2 jun 4:51
De Afrikaanse Unie heeft het lidmaatschap van Mali geschorst in reactie op de coup van afgelopen week door kolonel Assimi Goita.
31 mei 5:56
De Economische Gemeenschap van West-Afrikaanse Staten (ECOWAS) heeft zondag het lidmaatschap van Mali geschorst vanwege de militaire staatsgreep die in het land heeft plaatsgevonden.
19 mei 3:39
In Parijs begint een nieuw proces tegen de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy.
15 mei 18:41
In Den Haag kwamen zaterdag honderden mensen samen bij verschillende pro-Palestijnse betogingen.
15 mei 16:14
In Den Haag zijn zaterdag een paar honderd mensen aanwezig bij pro-Palestijnse betogingen.
5 mei 11:01
Duitsland heeft de islamitische hulporganisatie Ansaar International verboden, aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer woensdag.
4 mei 23:45
Een Malinese vrouw is dinsdag bevallen van negen baby's - twee meer dan doktoren van tevoren hadden vastgesteld in haar overvolle baarmoeder.
28 apr 1:13
De Somalische president Mohamed Abdullahi Mohamed heeft woensdag bekendgemaakt zijn ambtstermijn niet met twee jaar te verlengen.
21:23
Normalisatie van de betrekkingen tussen Saoedi-Arabië en Israël zou enorme voordelen opleveren op economisch en sociaal gebied, alsook vanuit een veiligheidsperspectief.
31 mrt 15:52
Palestina veroordeelde woensdag de recentste zet van Bahrein waarin de golfstaat diplomatieke vertegenwoordiging in Israël nastreeft.
17 mrt 21:37
Sheikh Abu Naïm verliet vandaag de Aïn Sebaa-gevangenis in Casablanca na het uitzitten van zijn gevangenisstraf
16 mrt 17:36
Tegen de politie in Den Haag zijn sinds de demonstratie van afgelopen zondag op het Malieveld zes aangiftes gedaan.
15 mrt 16:53
Amnesty International roept het Openbaar Ministerie en de Haagse burgemeester Jan van Zanen op onderzoek te doen naar het optreden van de politie zondag op het Malieveld.
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
19 feb 1:26
Zeker achttien personen zijn woensdag en donderdag in Burkina Faso en Mali om het leven gekomen bij aanslagen gepleegd door terroristen
11 feb 18:33
De ondertekening van de Abraham-akkoorden door sommige Arabische landen is een "monumentale fout" die de stabiliteit in de regio bedreigt.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi